Başkan Karaosmanoğlu, Sağlıkta Büyük Buluşmaya Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu, Sağlıkta Büyük Buluşmaya Katıldı

Başkan Karaosmanoğlu, Sağlık-Sen ve Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliğinde düzenlenen "Sağlıkta Büyük Buluşma" programına katıldı.

23.05.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi'yle birlikte organize edilen Hemşireler Haftası nedeniyle "Sağlıkta Büyük Buluşma" organizasyonuna Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr Şenol Ergüney, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Bekir Köksal, Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Dt. Kerem Özgüler ve çok sayıda sağlık çalışanı geceye katılan arasındaydı.

"ALLAH SİZLERİN EKSİKLİĞİNİ VERMESİN"

Gecede sağlık çalışanlarının gösterdiği emek ve özverinin takdir edilecek davranış olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Allah sizlerin eksikliğini vermesin. Hekimsiz ve hâkimsiz bir yerde yaşanmayacağı gibi huzurda olmaz. Sizler güzel gönlünüzle hastalara şifa veriyorsunuz. İnsanımız için çok ama çok değerlisiniz. Hepimiz 15-20 yıl öncesini hatırlıyoruz da insanımıza ve çalışanımıza değer verilmiyor, fiziki şartlar yetersiz, doktorlarımız ve hemşirelerimiz imkânsızlıklar içerisinde çalışmaya gayret ediyorlardı. Günümüzle geçmiş arasındaki farkı sizler daha iyi biliyorsunuz. Bizlerde sizler için hastanelerimizden yaşadığınız çevreye kadar ihtiyaçlarını karşılayarak hizmet ediyor ve bundan dolayı büyük bir sevinç yaşıyoruz. Sizlerin hizmetkârıyız" dedi. Gece diğer protokol konuşmalarının yanı sıra müzik eşliğinde yenilen yemekle devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu, Sağlıkta Büyük Buluşmaya Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement