Başkan Karaosmanoğlu Spor Engel Tanımaz Turnuvasına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu Spor Engel Tanımaz Turnuvasına Katıldı

Başkan Karaosmanoğlu Spor Engel Tanımaz Turnuvasına Katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği Spor Engel Tanımaz Futbol Turnuvası’na katıldı.

23.12.2013 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediyesi'nin düzenlediği Spor Engel Tanımaz Futbol Turnuvası'na katıldı.

Çayırova Belediyesi'nin düzenlediği Spor Engel Tanımaz Futbol Turnuvası, renkli görüntülere sahne oldu. Ev sahipliğini Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'ın üstlendiği turnuvaya AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti İstanbul eski Milletvekili ve Türkiye Beyaz Ay Derneği Başkanı Lokman Ayva ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu katıldı.

Görme engelli Ayva'nın milletvekilliği yaptığı dönemde olduğu gibi bugün de çevresine pozitif enerji yaydığına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, turnuvayı düzenleyen Çayırova Belediye Başkanı Akbaş'ı da tebrik etti. Çok heyecan verici bir etkinlikte yer aldıklarını ifade eden Milletvekili Işık da, "Spor engel tanımaz sloganı gerçekten çok güzel bir slogan. Biz de engellilerimiz için engelsiz bir Türkiye adına çalışıyoruz. Organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyorum ve kutluyorum" ifadesini kullandı.

Turnuvanın açılışında konuşan Beyaz Ay Derneği Başkanı Ayva, "Turnuvayı organize eden ve katılan herkese teşekkür ediyorum. Kocaeli'de çok güzel şeyler yaşadık, çok güzel hizmetlere şahitlik ettik. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Karaosmanoğlu'nu engellilerin önlerindeki engelleri kaldırma şampiyonu ilan ediyorum" şeklinde konuştu. Turnuva Başkan Karaosmanoğlu'nun başlama vuruşunu yapmasıyla start aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu Spor Engel Tanımaz Turnuvasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement