Başkan Karaosmanoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Karaosmanoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Ahmethacılar köyünü ziyaret ettiKocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Ahmethacılar köyüne konuk oldu.

22.09.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra'nın Ahmethacılar köyünü ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra'nın Ahmethacılar köyüne konuk oldu. Burada bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, "Hizmet için her fırsatı değerlendiriyoruz. Köylerimizde çok güzel gelişmeler kaydettik. Size hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder'in de katıldığı Ahmethacılar köyü ziyaretinde, çok sayıda vatandaş ile birlikte Elmacık, Terziler, Piriceler, Kaymaz ve Erikli muhtarları da katıldı. Ev sahibi Ahmethacılar köyü muhtarı İsmail Karakoç, "Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bugün köyümüzü ziyaret ederek bizleri onurlandırdınız" şeklinde konuştu.

İkram edilen köy kahvaltısının ardından bir konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, "Büyükşehir Belediyemiz altyapı, üstyapı ve birçok alanda hizmetler gerçekleştiriyor. Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanımıza şükranlarımı iletiyorum. Bu yatırımların asıl arkasında ki güç güçlü hükümetlerdir, hükümetimizdir. 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde hizmete oy verin" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ziyarette, "Köylerimizde samimiyet ve içtenlik var. Bu güzellikleri Büyükşehirlerde bulamazsınız. Unutulmuş birçok değerimiz köylerde yaşamaya devam ediyor. Köylerimizi ve siz vatandaşlarımızı çok seviyoruz. Bir köyde yetişmiş birisi olarak sizlere hizmet etmek büyük bir mutluluktur. Bugün buraya bizi davet ederek asıl sizler bizi onurlandırdınız. Teşekkür ederim. Endişe etmeden evinizde ki çeşmeden suyunuzu içebilirsiniz. Benim evimde de sofraya gelen su şebekedendir. Kentimizde suyumuz kontrol altındadır ve sağlıklıdır. Kirli sularımızı da arıtma tesisimizden sonra doğal ortama bırakıyoruz. Arıtmada Türkiye'de bir numarayız. Şehrimizde küçüklü büyüklü 25 adet arıtma tesisini geride bıraktık. Çok güzel gelişmeler kaydettik. Artık fabrikalarımız arıtılmış gri suyu işletme suyu olarak kullanıyor" ifadelerini kullandı.

Her toplantı da muhtarların öneminden bahseden Başkan Karaosmanoğlu, "Muhtarlarımızın tavsiyelerini ve önerilerini alıyoruz. Bu şekilde hizmetlerimizi yönlendiriyoruz. Şehirde ne varsa köylerde de o olacak dedik ve hizmet yoluna bu şekilde çıktık. Ulaşım noktasında iyi noktalara geliyoruz. Yeni aldığımız otobüslerimizde yakında hizmete girmeye başlayacak. Çevreci otobüslerimizle hizmetlerimiz daha güzel olacak. Bu arada köyümüzün ruhu da kaybolmayacak. Köylerimizin betonlaştırmadan yaşanabilir olmasını istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement