Başkan Karaosmanoğlu Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Karaosmanoğlu Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova esnafını ziyaret etti.

22.10.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova esnafını ziyaret etti.

Çayırova esnafını ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, emeğin kutsal olduğunu söyledi. Esnaf ile sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, "Sanatkar denilince; güven veren, sözüne, işine ve sanatına sadık, mahallenin ve çevresinin hamisi, dürüst, ahlaklı ve örnek bir şahsiyet algılanır. Binlerce yıldır bu topraklarda esnaflık, sadece bir ticari faaliyet olmanın ötesinde görülmüş, atalarımız asayişten çevre düzenine kadar, esnafa güven duymuşlardır. Bizler de bu anlayışa sahip esnaflarımızla ilişkilerimizi sıkı tutarak şehrimizin kalkınması için el birliğiyle hareket ediyoruz" dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin de eşlik ettiği Fatih caddesindeki esnaf ziyaretlerinde, şehrin genel görünümü ve hizmetlerin halka nasıl yansıdığı da konuşuldu. Hızla değişen Kocaeli'nde esnafların büyük emeklerinin olduğunu gerçekleştirdiği ziyaretlerde ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli'nin gelişiminde esnafımızın emeği var ve bundan gurur duyuyoruz. Bizler de sizlerle her zaman diyalog içindeyiz. Bu iletişimimiz her daim sürecek. Ancak son dönemlerdeki ülkemizdeki huzur ve güven tablosunu yıkmak isteyen bir takım çevrelerin sadece siyasi istikrara değil, ekonomimize kast ettiğini üzülerek görüyoruz. Ama Allah'ın izniyle sizlerin ve aziz milletimizin sağduyusu ile bu oyunların da üstesinden geleceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Karaosmanoğlu, "Hükümetimiz esnafımıza 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi desteği verecek. Özellikle KOBİ'lerin kredi alırken taşınır varlıkları da teminat olarak kullanılmasının önündeki engeller kaldırılacak" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, Fatih caddesindeki esnaflarla bereketli ve hayırlı işler dilerken, kent için önerilerini de dinledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement