Başkan Kasap, Ayder Kültür Sanat ve Doğa Festivalini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Kasap, Ayder Kültür Sanat ve Doğa Festivalini Ziyaret Etti

Başkan Kasap, Ayder Kültür Sanat ve Doğa Festivalini Ziyaret Etti

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, bu yıl 20.'si düzenlenen Çamlıhemşin Ayder Kültür Sanat ve Doğa Festivali'ni ziyaret etti.

09.06.2014 08:44  Güncelleme: 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Festivale, Rize Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Prof. Dr. Başkanı Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, bazı ilçelerin belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ayder yaylasında gezinti yapma fırsatı bulan Başkan Kasap, vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Ardından boğa güreşlerinin yapıldığı alana geçilerek Rize ve Artvin'in ilçelerinden gelen 55 boğanın katıldığı geleneksel boğa güreşleri izlenildi.

Başkan Kasap burada yaptığı konuşmada, gelişen ve değişen Türkiye'yle birlikte Rize'nin de gereken ivmeye kavuşacağını, bu doğrultuda tüm çalışmaları Rize Belediyesi olarak yapacaklarını belirtti.

İlçe belediyeleriyle birlikte işbirliği içerisinde olmak adına çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Kasap, "Merkezi hükümetin de desteğiyle birlikte Rize'mizi yeniden yapılandırarak daha güzel bir görünüme kavuşturacağız. Turizm potansiyeli yüksek olan ilimize yakışır organizasyonlar düzenlemek gerektiği kanaatindeyim. Bu festivalimizin de Rize'mize yakışır bir yere sahip olduğu inancındayım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kasap, Ayder Kültür Sanat ve Doğa Festivalini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement