Başkan Kaya, Başkale'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Kaya, Başkale'yi Ziyaret Etti

Başkan Kaya, Başkale\'yi Ziyaret Etti

Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya ve beraberindeki heyet, Başkale ilçesindeki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

13.01.2015 11:21  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya ve beraberindeki heyet, Başkale ilçesindeki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Albayrak Mahallesi'nde, Başkale Belediye Başkan Vekili Ayla Tarhan, HDP İlçe Başkanı Daştan Şimşek ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılanan Kaya ve beraberindeki heyet, ilçeye bağlı Saçan, Kocaköy, Güleçler ve Atlılar mahallelerine giderek taziye ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Çoban, aradan geçen zamana rağmen bütün imkanlarıyla büyükşehir olamadıklarını, çok sınırlı bir bütçeyle insanlara hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Beş yıllık bir planlama yaptıklarını ve ellerindeki bütçeyle yapabilecekleri hizmetleri kalem kalem belirlediklerini anımsatan Çoban, "Öncelikle seçimden sonra muhtarlarımızın tamamıyla toplandık ve taleplerini aldık. Talepleri imkanlara göre sıralamaya koyduk. Mezarlık duvarlarımız, taziye evlerimiz, yollarımız, suyumuz, kanalizasyonumuz buna benzer birçok belediye hizmet kalemini ilgilendiren şeyleri sıraladık. Şimdi anneler 'taziye evi istiyoruz' dediler, doğrudur taziye evi yapmak bizim görevimiz" dedi.

Kaya beraberindekiler, ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Kaya, Başkale'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement