Başkan, ''Kazanımlar Hepimizin Ortak Başarısıdır'' - Son Dakika
Güncel

Başkan, ''Kazanımlar Hepimizin Ortak Başarısıdır''

Ülke insanının büyük kazanımlar elde ettiğini söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bunda siyasi otoritenin katkısının dışında sivil toplum kuruluşlarının da emeğinin olduğunu ifade etti.

25.03.2015 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sen Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Akkuş ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

"Kazanımlar hepimizin ortak başarısıdır. İnsan hakları ve özgürlükler noktasında geldiğimiz durum geçmişe göre çok iyi noktadır. Biliyorum ki bu durum ilerleyen zamanda çok daha iyi noktalara gelecek, geçmişin o karanlık darbeci günlerinden tek bir eser kalmayacak" diye konuştu.

HALKIMIZIN DESTEĞİ NAMUSUMUZDUR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca, "Hükümetimiz halkımızın verdiği desteği namusu gibi görüyor. Vatandaşımız hem genel de hem de yerelde aldığı hizmetlerden memnun. Bunu kendimizde sokakta vatandaşımızla birebir yaşıyoruz. Halkımızın hafızası geçmişte yaşadığı zulümleri unutmaz. Geçmişte yaşanan o karanlık dönemler, geride kaldıkça elbette birileri rahatsız olacaktır. Ancak onların rahatsız olması bizim ülkemizi daha yaşanabilir bir hale getirmemiz için asla bir engel değildir" dedi.

DEMOKRASİDEN VAZGEÇEMEYİZ

Memur Sen Kocaeli Şubesi'nin ziyaretinde seçim süreci üzerine de fikirlerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Yeni Anayasa çalışmaları Haziran seçimlerinden sonra muhakkak yapılacaktır. Halkımızın bize bu gücü vereceğini inanıyorum. Ekonomik, sosyal, kültürel ve demokratik hak ve özgürlükleri, adalet ve eşitlik ilkelerine göre koruyacak ve geliştirecek tek bir siyasi güç vardır oda şuan ki hükümetimizdir. Zaten sizlerde hükümetimize destek veriyorsunuz" ifadelerini kullandı. Memur-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Akkuş da, "Bizler Memur-Sen olarak hükümetimize, istikrara, çözüm sürecine ve başkanlık sistemine destek veriyoruz. Yerelde sizlerin de gerçekleştirdiğiniz çalışmaları beğenerek takip ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan, ''Kazanımlar Hepimizin Ortak Başarısıdır'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement