Başkan Keleş "Düzce'ye 1,5 Milyar Liralık Yatırım Yapıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Keleş "Düzce'ye 1,5 Milyar Liralık Yatırım Yapıyoruz"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce’de yapılan çalışmalar, devam eden ve bitirilen projeler hakkında bilgi vererek toplam yatırımın 1,5 Milyar TL değerinde olduğunu belirtti.

30.06.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce'de yapılan çalışmalar, devam eden ve bitirilen projeler hakkında bilgi vererek toplam yatırımın 1,5 Milyar TL değerinde olduğunu belirtti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce'ye yapılan yatırımların rekor seviyeye ulaştığına dikkat çekerek "Hep birlikte Düzce'ye hizmet ediyoruz. Başladığımız 2 yıldan beri birçok hizmet vermeye başladık. Otogarı bitiriyoruz. İki adet pazaryerini bitirdik. İki adet parkımız devam ediyor. Aynı şekilde vizyon projemiz olan Melen Su Park Projesi başladı devam ediyor. Kentsel Dönüşüm Projemiz devam ediyor. 2. Kentsel Dönüşüm bitirildiğinde inşallah Düzce'nin içinde birçok alan Kentsel Dönüşüm alanına giriyor. Daha sayamadığımız irili ufaklı projelerimize devam ediyoruz. Melen Su Park Projesiyle başlayıp Kentsel Dönüşüm Projesiyle biten projelerimiz 1,5 milyar lira ediyor. Düzce gibi bir kentte 1,5 Milyar gibi bir miktarda projelerden bahsetmek kolay bir şey değil. İnşallah bunların hepsini gerçekleştireceğiz. Allah bizi Düzce halkına mahcup etmesin" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Keleş 'Düzce'ye 1,5 Milyar Liralık Yatırım Yapıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement