Başkan Keleş Kültür Merkezi İçin Ankara'ya Gitti - Son Dakika
Yerel

Başkan Keleş Kültür Merkezi İçin Ankara'ya Gitti

Başkan Keleş Kültür Merkezi İçin Ankara\'ya Gitti

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, inşaatı devam eden Kültür Merkezinin 40 gün içinde tamamlanacağı açıklamasının ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün de açıklamaları doğrultusunda konuyu görüşmek üzere Ankara’ya gitti.

12.07.2016 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, inşaatı devam eden Kültür Merkezinin 40 gün içinde tamamlanacağı açıklamasının ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün de açıklamaları doğrultusunda konuyu görüşmek üzere Ankara'ya gitti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Kültür Merkezi inşaatının durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Keleş, uzun zamandır devam eden inşaatın bitirilmesi konusundaki kararlılığına vurgu yaparak "Kültür Merkezi yetişecek. Emri vaki büyük yerden olunca itiraz şansımız olmadı. Önümüzde 60 gün gibi bir süre var. Kurban Bayramına kadar kalan işi bitirmek zor ama bütün ekibimizle birlikte buradayız. Karalıyız bu işi bitireceğiz. Bahçe düzenlemesine başlıyoruz. Hemen taş kaplamalarıyla devam edeceğiz. İçeride ki eksiklikleri tespit edeceğiz. İşi alanlara vereceğimiz süreler 40 günü geçmeyecek. Bu Düzce Kültür Merkezi'ni 1996'dan beri bitemeyen Kültür Merkezini inşallah Kurban Bayramına kadar bitireceğiz ve kapısının kurdelesini sayın Bakanımızla belki Cumhurbaşkanımızla keseceğiz. Şu lafı artık yok edeceğiz. Diyorlar ya sosyal medyada "Aşk dediğin Düzce kültür merkezi gibi olmalı, hiç bitmemeli" bitecek inşallah. Bu aşk bu şevkle bitecek. Gece gündüz burada yatacağım ama bu işi bitireceğim" ifadelerini kullandı.

Başkan Keleş'in Kültür Merkezi hakkındaki açıklamalarının ardından inşaatın belirlenen süre içinde tamamlanması için ekip düzenlemelerinde yeniden yapılanmaya gidildi. İnşaat alanında çalışan ekiplere takviye yapılması ile birlikte bahçe düzenlemelerinin çok kısa bir süre içinde tamamlanacağı ifade edildi.

Öte yandan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ankara'da yapacağı temaslar kapsamında Düzce'de uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projelerinin durumu ve işleyişi hakkında da görüşmeler yapacak. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Keleş Kültür Merkezi İçin Ankara'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement