Başkan Keleş Muhtarlarla İftar Açtı - Son Dakika
Yerel

Başkan Keleş Muhtarlarla İftar Açtı

Başkan Keleş Muhtarlarla İftar Açtı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Merkez Mahalle Muhtarlarıyla Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde iftarda bir araya geldi.

22.06.2016 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Merkez Mahalle Muhtarlarıyla Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde iftarda bir araya geldi. Başkan Mehmet Keleş iftar sonrası muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada Ramazan ayının hikmetlerinden yararlanılması gerektiğini söyledi.

Düzce Belediyesinin muhtarlar için düzenlediği iftara Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Mensur Bilgin ve mahalle muhtarları katıldı. Samimi bir ortamda geçen iftar sonrası bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş şu görüşlere yer verdi " Çok değerli ve kıymetli günler geçiriyoruz. Bu güzel günleri en iyi şekilde yad edersek, Ramazanın kutsiyetine uygun ibadet yaparsak inanıyorum ki kazancımız büyük olacaktır. Dünya ahretin tarlasıdır. Ahiretteki zenginliğimiz dünyadaki çalışmamız olacaktır. Ramazan günleri bunun için bir fırsattır, bu günleri iyi değerlendirmek lazımdır' İftar programı sonrasında Başkan Mehmet Keleş, muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Keleş Muhtarlarla İftar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement