Başkan Keleş, "Onbir Ayın Sultanı Mübarek Olsun" - Son Dakika
Yerel

Başkan Keleş, "Onbir Ayın Sultanı Mübarek Olsun"

Başkan Keleş, "Onbir Ayın Sultanı Mübarek Olsun"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı mesajda Ramazan ayının merhamet ve iyilik ayı olduğunu belirtti.

04.06.2016 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı mesajda Ramazan ayının merhamet ve iyilik ayı olduğunu belirtti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Keleş mesajında "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kuruluş ayı olan Ramazan-ı Şerif'i siz değerli Düzceli hemşehrilerimizle birlikte karşılıyoruz. Ramazan ayı; Kuran-ı Kerim'in indiği aydır. Kuran'da bin aydan daha hayırlısı olduğu bildirilmektedir. Kadir Gecesi, yine bu ay içerisinde kutlanır. Ayrıca İslam'ın temel ibadetlerinden olan oruç bu ayda tutulur. Bu nedenle Ramazan ayı Müslümanlar için en kutsal aydır ve ona 11 Ayın Sultanı denilmiştir. Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun habercisi Onbir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif tüm Müslüman alemine kutlu ve hayırlı olsun. Bu mübarek ayda tüm Düzceli hemşehrilerimizle birlikte yediden yetmişe dolu dulu bir Ramazan geçireceğiz. Birliğimizi, beraberliğimizi, gönül bağlarımızı güçlendireceğiz. Sizlerle Ramazan ayının manevi huzurunda buluşacağız. Hadis-i Şerif'de 'Ramazan orucunu inançla ve karşılığını yalnızca Allah'tan bekleyerek tutan kimsenin geçmiş günahları bağışlanır' yer alır. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan-ı Şerif-i huzur ve bereketle yaşamayı diliyor, tüm Müslüman alemine ve insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Keleş, 'Onbir Ayın Sultanı Mübarek Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement