Başkan Keleş, "Özlemlerini Yüreğimizde Hissediyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Keleş, "Özlemlerini Yüreğimizde Hissediyoruz"

Başkan Keleş, "Özlemlerini Yüreğimizde Hissediyoruz"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 17 Ağustos Depreminin 16. yıl dönümü için yayınladığı mesajında deprem şehitlerini rahmetle andı.

15.08.2015 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 17 Ağustos Depreminin 16. yıl dönümü için yayınladığı mesajında deprem şehitlerini rahmetle andı. Başkan Keleş, "Herkesi yasa boğan depremin acısını ve deprem şehitlerimizin özlemini yüreğimizin en derinlerinde hala hissediyoruz" dedi.

Başkanı Mehmet Keleş, 17 Ağustos Depreminin 16. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında "17 Ağustos 1999 tarihinde Düzce'mizde de binlerce ocağa ateş düştü. 16 yıl önce yaşanan depremle birçok sevdiğimizi, yakınımızı, hemşehrimizi kaybettik. Herkesi yasa boğan depremin acısını ve deprem şehitlerimizin özlemini yüreğimizin en derinlerinde hala hissediyoruz. Taş taş üstünde bırakmayan deprem karşısında umudumuzu hiç yitirmedik. O dönemde tüm olumsuz koşullara rağmen yaşama dört elle sarılarak, karşılaştıkları güçlükleri aşmak için olağanüstü gayret sarf eden eden hemşehrilerimizin çabası umuda yolculuk oldu. Elbette tek isteğimiz bir daha böyle bir felaketi Yüce Allah'ın bizlere yaşatmamasıdır. Ancak yapmamız gereken depremi en kötü şekilde tecrübe etmiş bir toplum olarak olası bir afete, güçlü bir Düzce'yle hazır olmaktır. Bu hususta Düzce Belediyesi olarak şehrimizin alt yapısı sağlam, dayanıklı binalardan oluşan bir yer haline gelmesinin yanı sıra Düzceli Hemşehrilerimizin de her yönü ile afetlere hazır bir toplum haline gelmesi için tüm kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde çalışıyoruz, çalışacağız. Hafızamızda ve hayatımızda böyle kara günlerin yer etmeyeceği bir ömür dileğiyle '17 Ağustos Depreminde' kaybettiğimiz deprem şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Keleş, 'Özlemlerini Yüreğimizde Hissediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement