Başkan Keleş"Polis, Güvenliğimizin Teminatıdır" - Son Dakika
Yerel

Başkan Keleş"Polis, Güvenliğimizin Teminatıdır"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, “10 Nisan Polis Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak teşkilatın gününü kutladı.

06.04.2016 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "10 Nisan Polis Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak teşkilatın gününü kutladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, huzur ve emniyetin teminatı polis teşkilatının önemine vurgu yaparak "Türk tarihi ile birlikte başlayan polis teşkilatı tarihi ulusal güvenliği sağlama amacının bir sonucu olarak ortaya çıkmış ve asli görev olarak kamu düzeni ve güvenliğini başarılı bir şekilde yürütmüştür. Son dönemde ülkemizde hain saldırılar gerçekleştiren terör örgütlerine karşı misliyle karşılık veren polis teşkilatımız, vatandaşlarımızın emniyetini sağlamak amacıyla canı pahasına mücadele ediyor. Ülkemizi etkisi altına almak isteyen hain terör örgütlerine karşı yıllarca istikrarlı şekilde görevini ifa eden teşkilatımız şehirlerde ailemizin, çocuklarımızın güvenliğinin teminatı olmaya devam edecektir. 171 yıldır ülkemizin emniyeti, huzur ve refahı için canla başla çalışan polis teşkilatımızın gününü en kalbi duygularımla kutlarım" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Keleş'Polis, Güvenliğimizin Teminatıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement