Başkan Keleş'ten Şehit Polisin Ailesine Taziye - Son Dakika
Yerel

Başkan Keleş'ten Şehit Polisin Ailesine Taziye

Başkan Keleş\'ten Şehit Polisin Ailesine Taziye

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Silopi'de hain terör örgütünün saldırısı sonucunda şehit olan polis Sabri Altınbaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

19.11.2015 11:14  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Şırnak'ın Silopi ilçesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucunda şehit olan polis Sabri Altınbaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Terör saldırılarını her zaman lanetlediğini hatırlatan Başkan Mehmet Keleş, ' Hainler cezalarını alıyorlar, hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar' dedi.

Polis memuru Sabri Altınbaş, Şırnak'ın Silopi ilçesinde, terör örgütü PKK tarafından zırhlı polis aracının geçişi sırasında el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olmuştu. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yurt dışında olması nedeniyle şehidin cenazesine katılamamıştı. Başkan Mehmet Keleş, Düzce'ye geldiğinde ilk olarak şehit babası Zeki Altınbaş ve şehidin yakınları ile görüştü ve taziyelerini bildirdi. Şehidin mezarı başında dua eden Başkan Mehmet Keleş, terör saldırılarının her zaman karşısında olduğunu belirtti. Keleş, "Terör saldırılarını her zaman lanetliyorum. Tüm bu saldırılar milli birlik ve beraberliğimizi yıkmaya, bölmeye yöneliktir. Lakin hain teröristler bu amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar ve cezalarını her zaman alacaklardır" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Keleş'ten Şehit Polisin Ailesine Taziye - Son Dakika


Advertisement