Başkan Keleş "Yeni Başbakan Düzce İçin Bir Şanstır" - Son Dakika
Yerel

Başkan Keleş "Yeni Başbakan Düzce İçin Bir Şanstır"

Başkan Keleş "Yeni Başbakan Düzce İçin Bir Şanstır"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, hafta sonu gerçekleşen AK Parti Olağanüstü Kongresinde tek aday olarak katıldığı seçimlerde genel başkanlık koltuğuna oturan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı tebrik etti.

23.05.2016 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, hafta sonu gerçekleşen AK Parti Olağanüstü Kongresinde tek aday olarak katıldığı seçimlerde genel başkanlık koltuğuna oturan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı tebrik etti.

Başkan Keleş, Binali Yıldırım'ın Ak Parti'nin genel başkanı olması ile birlikte Türkiye için yepyeni bir sayfa açıldığına dikkat çekerek "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım, üç dönem boyunca başarı ile yürüttüğü bakanlık görevi sonrasında tek aday olarak Ak Parti Genel Başkanlığı görevini devralması Türkiye için yepyeni gelişmelerin kapısını açacaktır. Sayın Ahmet Davutoğlu'ndan devralınan bu kutsal görevi Sayın Binali Yıldırım'ın da vatana ve millete hizmet için en iyi şekilde ifa edeceğine inanıyorum. Yeni başbakanımızın ülkemiz için önemli bir şans olduğunu, Türkiye'nin ve nezdinde Düzcemiz'in de bu seçimden en iyi şekilde faydalanacağına şüphemiz olmadığını ifade eder, yeni görevinde başarılar dilerim" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Keleş 'Yeni Başbakan Düzce İçin Bir Şanstır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement