Başkan Kerimoğlu: "Bakırköy'de Yüzme Bilmeyen Kalmayacak" - Son Dakika
Yerel

Başkan Kerimoğlu: "Bakırköy'de Yüzme Bilmeyen Kalmayacak"

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kurslarına katılan gençlere, sertifikaları verildi.

23.11.2015 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kurslarına katılan gençlere, sertifikaları verildi. Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, "Bakırköy halkına söz verdik, Bakırköy'de yüzme bilmeyen kimse kalmayacak" dedi.

Bakırköy Belediyesi, ilçede gençler için düzenlediği yüzme kursuna katılanlara sertifikalarını verdi. Belediyesi Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde düzenlenen sertifika törenine Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazhar Bozdoğan ve veliler katıldı.

Törende konuşma yapan Bülent Kerimoğlu, belediye başkanlığı görevinin en kıymetli ve en güzel günlerinden birini yaşadığını belirterek, "Bakırköy halkına söz verdik, Bakırköy'de yüzme bilmeyen kimse kalmayacak. Biz bunu çocuklarımızla başlattık, gençlerimizle sürdürüyoruz ve siz yetişkinlerimizle birlikte yüzme bilmeyen kimse kalmasın istiyoruz. Spor adına yapmış olduğumuz bu çalışmaların kısa sürede meyvelerini almış olmanın verdiği mutluluğu sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kerimoğlu: 'Bakırköy'de Yüzme Bilmeyen Kalmayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement