Başkan Kerimoğlu Ve Yardımseverler Sokak Çocuklarını Sevindirdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Kerimoğlu Ve Yardımseverler Sokak Çocuklarını Sevindirdi

Başkan Kerimoğlu Ve Yardımseverler Sokak Çocuklarını Sevindirdi

Bakırköy Belediyesi, Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği(ÇABA) ile Uluslararası Lions Kulüpleri Federasyonu; yeni yıl öncesi sokak çocuklarına hediyeler verdiler.

23.12.2016 11:21  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun da katıldığı; Bakırköy Belediyesi Tarık Akan Kültür-Sanat Kompleksinde gerçekleştirilen etkinlikle ÇABA'nın Florya Çocuk ve Gençlik Destekleme Merkezi'nde barınan çocuklar ve gençlere hediyeleri sunuldu.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ÇABA ve Uluslararası Lions Kulüpleri Federasyonu üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları ifade etti:"ÇABA'nın Florya'daki merkezinde barınma ve rehabilitasyon hizmeti alan çocuklarımızı ve gençlerimizi yeni yıl öncesi sevindirmek istedik. Biz çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe umutla bakabilmeleri adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belediyemizin; kültür-sanat, spor, sağlık, eğitim ve barınma konularındaki desteğimizi artırarak devam ettireceğimizin sözünü veriyoruz. Bu konuda her zaman bizim yanımızda olarak desteklerini esirgemeyen ÇABA ve Uluslararası Lions Kulüpleri Federasyonu üyelerine çok teşekkür ederim."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kerimoğlu Ve Yardımseverler Sokak Çocuklarını Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement