"En Büyük Teşekkür, Programlara İlgi Gösteren Sizlerin" - Son Dakika
Güncel

"En Büyük Teşekkür, Programlara İlgi Gösteren Sizlerin"

Başkan Kesimoğlu konuşmasında, en çok teşekkürü iftar programlarına yoğun ilgi gösteren vatandaşlara etmekten onur duyduğunu söyledi.

24.07.2014 14:02  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Ayı içerisinde Belediye Sosyal Tesisleri'nde mahalle sakinleri ile oruç açan Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, 23 Temmuz 2014 Çarşamba gecesi de Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri ile özel bir restoranda oruç açtı.

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Kesimoğlu: "Öncelikle Kadir Geceniz kutlu olsun. Sağlıklı bir şekilde ömür sürerek hep birlikte olalım. Ramazan Ayı'nın güzel tarafı budur. Sevgi, saygı, dostluk, hoşgörü hepsi buradadır. Ramazan Ayı'nın güzel bir örneğini şu anda yaşamaktan mutluyum. Ramazan Ayı'nın son günleri ve Ramazan Bayramı yaklaştı. Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun. Bütün sevdikleriniz ile sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin Allah katında kabul görmesini diliyorum. Düzenlenen iftar programına bu denli ilginin olmasından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Organizasyonu gerçekleştirmemizde katkısı olan Oda Başkanımıza ve Belediye Meclis Üyemiz Elmas Büyükdere'ye ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Berberler ve Kuaförler Odası Fahrettin Ayar, birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen bu anlamlı organizasyondan dolayı Başkan Kesimoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'En Büyük Teşekkür, Programlara İlgi Gösteren Sizlerin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement