Başkan Kıbrıslıoğlu'ndan Destek Ziyaretleri - Son Dakika
Spor

Başkan Kıbrıslıoğlu'ndan Destek Ziyaretleri

Başkan Kıbrıslıoğlu\'ndan Destek Ziyaretleri

Tekden Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, yeni sezon öncesi belediye başkanlarını maçlara davet etti.

15.08.2014 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekden Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, yeni sezon öncesi belediye başkanlarını maçlara davet etti.

PTT 1. Lig takımı Tekden Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarına Davraz'da devam ederken, yönetim de Denizli'de destek ziyaretlerini sürdürüyor. Tekden Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve yöneticiler, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik'i makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerinde takıma destek çağrısında bulunan Kıbrıslıoğlu, "Tekden Denizlispor olarak bu yıla daha düzenli bir şekilde giriyoruz. Her sezon öncesi yaşanan o ortam takımımızda yok. Şimdiye dek bir çok iyi transfer yaptık. İhtiyaç halinde yeni transferler de yapabiliriz. Şimdi artık iş stadı dolduracak olan taraftarda. Biz de bu yüzden ilçe belediye başkanlarımızı ziyaret ederek onlardan maçlara gelmelerini ve ilçelerinden de taraftar getirmelerini istiyoruz" dedi.

Hasan Kıbrıslıoğlu ziyaretlerin anısına belediye başkanlarına Denizlispor flaması ve şapka hediye etti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Kıbrıslıoğlu'ndan Destek Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement