Başkan Kılıç'tan İftarda "Semt Pazarı" Sözü - Son Dakika
Güncel

Başkan Kılıç'tan İftarda "Semt Pazarı" Sözü

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Bağlarbaşı Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.

23.07.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Kılıç, Remzi Oğuz, Nazmi Oğuz ve Tolga Atçı'nın, ölen akrabaları Hüseyin Oğuz, Rahime Oğuz ve oğul Hüseyin Oğuz adına verdikleri yemek ve iftar programında, vatandaşlar birlikte orucunu açtı. Oğuz Apartmanı bahçesinde düzenlenen iftar yemeği öncesi Kur'an-ı Kerim tilaveti verildi.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Başkan Kılıç, vatandaşla tek tek tokalaştıktan sonra, "Allah orucumuzu kabul etsin. Birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, Allah sizden razı olsun ve sofranızı Halil İbrahim sofrası kılsın" dedi.

BAĞLARBAŞI'NA SEMT PAZARI KURULUYOR

İftar yemeğinde vatandaşların sorunlarını da dinleme imkânı bulan Kılıç, Bağlarbaşı Mahallesi sakinlerine bir de müjde verdi. Kılıç, mahalledeki semt pazarı sorununu değerlendirdiklerini belirterek, şöyle konuştu: "Merkezimizde iki tane pazarımız var. Bunlardan çarşamba günü kurulanını buraya taşımayı düşünüyoruz. İnşallah bu önümüzdeki günlerde gerçekleşecek."

SU BASKINLARINA ANINDA MÜDAHALE

Öte yandan Maltepe Belediyesi ekipleri, bugün yaşanan sağanak yağış sonrası su basan altgeçit, dükkan ve evlere anında müdahale etti. Beşçeşmeler'deki altgeçitte yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Kılıç, esnaf ve halkla tek tek tokalaşarak sorunlarını dinledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kılıç'tan İftarda 'Semt Pazarı' Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement