Başkan Kılınç, Engelleri Kaldırıyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Kılınç, Engelleri Kaldırıyor

Başkan Kılınç, Engelleri Kaldırıyor

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, bir engelli vatandaşa daha akülü sandalye hediye etti.

14.08.2014 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, bir engelli vatandaşa daha akülü sandalye hediye etti.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, engelleri kaldırmaya devam ediyor. Köşk Akçaköy Mahallesinde ikamet eden Enez Karabulut'a akülü sandalye hediye ederek, hem engelli vatandaşı hem de ailesini sevindirdi.

"Engelleri Kaldıralım Projesi" kapsamında düzenli olarak akülü sandalye dağıtımını gerçekleştiren Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, "Köşk Belediyesi olarak bundan 9 ay önce başlatmış olduğumuz çalışma sonucu Köşk merkez ve mahallelerimizde ikamet eden engelli vatandaşlarımızın tespit edilmesini sağladık. İhtiyaçlarını kendi karşılayamayan engelli kardeşlerimizin tek tek adreslerine ulaşarak ihtiyaçlarını ve taleplerini sorduk. Bu tespitler sonucu Köşk Belediyesi olarak çalışmalarımızı başlattık ve bu başlatmış olduğumuz çalışmalar sonucu engelli kardeşlerimizin kullanabilirlik durumlarına göre akülü sandalye dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğumuz bu çalışma sosyal sorumluluk projesi kapsamında en önemli proje. Çünkü engelli kardeşlerimizin bizlere, siz vatandaşlarımıza ve şehrimize 'Allah razı olsun' demeleri her şeye bedel. Bu bakımdan engellilerimizin önemsenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu tür hizmetlerin engellilerimizin hakkı olduğunu da bilmemiz gerekir. Bu hizmetler engellilerimize yapılan bir iltifat değil, bizlerin görevidir. Engelli kardeşimiz Enez Karabulut'a akülü sandalyesinin hayırlı olmasını, kazasız belasız, sağlıklı sıhhatli bir şekilde sandalyesini kullanmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

Köşk Belediyesi ve Başkan Kılınç'a teşekkürlerini ileten Enez'in babası Bilal Karabulut; "Başkanımızdan Allah razı olsun. Oğlumun bu ihtiyacını karşıladı. Bizleri gerçekten mutlu ve onun küçük dünyasını da bayrama çevirmiş oldu. Köşk Belediyesinin yapmış olduğu bu sorumluluk projesinden dolayı tebrik ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kılınç, Engelleri Kaldırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement