Başkan Kılınç, Uzundere'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kılınç, Uzundere'de İncelemelerde Bulundu

Başkan Kılınç, Uzundere\'de İncelemelerde Bulundu

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ilçe genelindeki mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

11.04.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ilçe genelindeki mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Uzundere Mahallesinde cuma namazını ede ettikten sonra vatandaşlarla cumalaşan Başkan Kılınç mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Uzundere Mahallesi Muhtarı Şahap Bayan, mahalle sakinleri ve Köşk Belediye Fen İşleri Müdürü ile parke taşı döşemesi yapılan sokaklarda incelemeler de bulunarak yapılması öncelikli çalışmalar hakkında bilgi aldı.

"UZUNDERE RAHAT NEFES ALACAK"

Yaz Projeleri kapsamında Uzundere mahallemize yapılacaklar hakkında bilgi veren Başkan Kılınç, "Yaz Projeleri çalışmalarımız devam ediyor. Mevcut düğün salonumuz muhtarlık tarafından hali hazırda belediyemize bağlandı. Bir an önce eksiklerini tamamlayarak hemen mahallemizin hizmetine sunacağız ve salonumuzu da Yaz Projelerine dahil edip bir an önce hayata geçireceğiz. Ayrıca Uzundere mahallemizin merkezinden geçen Köşk Çayı için ilaçlama çalışmalarımızı yaptık. Lakin çalışmalarımızın kalıcı bir nitelik kazanması için dere ıslahı çalışmasını da yaparak; yaz aylarında mahallemizin rahat bir nefes almasını sağlayacağız" dedi.

"ÖNCELİĞİMİZ SİZLERSİNİZ"

Uzundere Mahallesi muhtarı Şahap Bayan ve mahalle sakinleri ile mahalle kahvehanesine geçen Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, mahallenin ileri gelen büyükleri ile hasbi hal ederek onların arzu ve isteklerini sorup; ilçeye yeni bağlanan bir mahalle olarak Köşk Belediyesinden beklentilerini dinledi. Başkan Kılınç, "Siz değerli büyüklerimiz, başımızın tacısınız. Hizmette önceliğimiz sizlersiniz. 6360 sayılı Yasa ile köy tüzel kişiliği kaldırılarak mahalle statüsünde ilçemize bağlanan mahallelerimiz programa aldık. Uzundere Mahallemiz için gerekli projelerimizin çalışmasını hazırlayıp hayata geçireceğiz. Bir yandan ilçemizde parke taşı döşeme çalışmasını gerçekleştiriyoruz diğer yandan mahallelerimiz ziyaret edip; onların ihtiyaçlarını muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz aracılığıyla yerinde inceleme fırsatı buluyoruz. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kılınç, Uzundere'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement