Başkan Kışanak, İtfaiye Aracını Lice'ye Teslim Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Kışanak, İtfaiye Aracını Lice'ye Teslim Etti

Başkan Kışanak, İtfaiye Aracını Lice\'ye Teslim Etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Lice’ye giderek bir adet tam donanımlı itfaiye aracını Lice Belediyesi eşbaşkanlarına teslim etti.

20.04.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Lice'ye giderek bir adet tam donanımlı itfaiye aracını Lice Belediyesi eşbaşkanlarına teslim etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Lice'ye bir adet tam donanımlı itfaiye aracı gönderdi. Teslim törenine, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Belediye Genel Sekreteri Fethi Suvari, DİSKİ Genel Müdürü Zülküf Karatekin ve Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Turan Kapan katldı.

Lice Belediyesi Eşbaşkanı Rezan Zugurli ve Harun Erkuş'u belediye binasında ziyaret eden Kışanak, bir adet tam donanımlı itfaiye aracını eşbaşkanlara teslim etti. Programda konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Büyükşehir Yasası'yla hizmet sınırının il sınırı olduğuna ve 1 Nisan 2014'den bu yana dış ilçelere de hizmet vermeye başladıklarına dikkat çekti. Kışanak, "Tüm ilçeler gibi Lice'ye de hizmet etmeye devam ediyoruz. İlçede itfaiye aracının eksikliğini tamamlamak için tam donanımlı bir itfaiye aracı getirdik kendimizle, halkımıza hayırlı olsun. Lice, ilçelerimiz arasında bugüne kadar en az hizmeti gördü. İlçenin en önemli iki eksiği su ve yoldur. Yeni sondaj yapıldı. Su bulundu. Depo yeri ayarlanıp çalışmalar başladı. Bir ay içerisinde bu çalışmalarımızı tamamlayacağız. İlçenin su sorununu ortadan kaldıracağız. 16 köyde su depolarının bakım ve onarımı yapılıyor. Su ihtiyacı olan köylerde de sondaj çalışmaları devam ediyor" dedi.

TESLİM SONRASI ESNAF ZİYARETİ YAPILDI

Görüşmelerin ardından esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Kışanak, büyük ilgiyle karşılandı. Belediye çalışmalarını ve ilçe için yapılacak çalışmaları vatandaşlarla paylaşan Kışanak, halkın taleplerini dinledi. Çözüm için gerekli her şeyin yapılacağının teminatını veren Kışanak, esnaf ziyaretinden sonra DİSKİ Şubesi'ne ve DBP ilçe örgütüne giderek, görüşmelerde bulundu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kışanak, İtfaiye Aracını Lice'ye Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement