Başkan Koç Güven Tazeledi - Son Dakika
Spor

Başkan Koç Güven Tazeledi

Başkan Koç Güven Tazeledi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor’da olağanüstü kongrede Hasan Hüseyin Koç güven tazeledi.

02.12.2016 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokat spor'da olağanüstü kongrede Hasan Hüseyin Koç güven tazeledi.

Tokatspor Kulübü Adnan Çiçek Tesisleri'nde geçen hafta ertelenen Tokatspor Olağanüstü Kongresi çoğunluk sağlanarak gerçekleştirildi. Kongre öncesinde gündem gereği gelir gider raporları okunarak bütçe oylamaya sunuldu. Oy çoğunluğu ile kabul edilen bütçenin ardından faaliyet raporu okundu. Kongreye tek liste ile giren Başkan Koç, seçim öncesinde konuşma yaptı.

Hedeflerinin Tokatspor'u kulüpten yönetmek olduğuna dikkat çeken Başkan Koç, "Dışarıdan, sosyal medyadan, kafeteryalardan yönetilmeyen gerçek manada bir spor kulübü yapmak için uğraşacağız. Ben göreve geldiğimde boş bir kasayla karşılaştım. Düzenlemelerin çoğunu hemen hemen tamamladık. Geldiğimde istifa eden kulüp müdürü veya bana sosyal medyadan istifa ettiğini açıklayan Tokat sever Tokatspor seven arkadaşlarım, sadece telefonda ve sosyal medyada bana binlerce sorular sorup, oturup önümdeki evrakları ya da herhangi bir projeyi dahi düşünme fırsatı verilmeyen durumlardan bu zamana kadar geldik. Biz Tokatspor Kulübü'nün bir kulüp olarak, kabul görmüş bir muhasebe sistemi, herkes tarafından görülebilecek bir icra kurulunun olması ve sportif başarıların olması için çalışmalarımız olacak. Tokatspor'u yukarılara taşıyabildiğimiz kadar taşıyacağız" dedi.

"Benim başkan olmamam için bütün her şeyler yapıldı"

Başkan Koç, Tokatspor'a dışarıdan müdahaleler yapıldığını savunarak, "Başka Tokat var mı? Başka Tokat yok. Benim tek ricam sosyal medyadan veya alakası olmayan üç beş çatlak sesle bizim moralimizi bozmayın, motivasyonumuzu düşürmeyin. Dışarıdan müdahale etmeyin, bırakın kulübü biz yönetelim. Biz bu yola gövdemizi koyduk. Benim başkan olmamam için bütün her şeyler yapıldı. Bunu herkes çok iyi biliyor. Lütfen bırakın ben ve ekibim alnımızın akıyla şerefimizle ve altı süzgeç gibi olmayan, içine konulan damlalara bile sahip çıkacak şekilde bir kulüp yapıp, elimizden gelen başarıyı sağlayacağız" diye konuştu.

Şadi İşeri'nin Tokatspor Kulübü Başkanlığı görevini ekim ayında bırakması sonucu Tokatspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Koç, başkanlık görevine getirilmişti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Koç Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement