Başkan Koca Bakan İdris Güllüce'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Koca Bakan İdris Güllüce'yi Ziyaret Etti

Başkan Koca Bakan İdris Güllüce\'yi Ziyaret Etti

Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’yi makamında ziyaret etti.

13.09.2014 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti.

Emet ilçesinin alt ve üst yapı sorunlarının ele alındığı toplantı sonunda Başkan Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce'den Emet ilçesine ziyaret sözü aldı.

Yapılan ziyaret ve konuşulan konular hakkında bilgiler veren, Emet Belediye Başkanı Koca, 62. dönem hükümetinde de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine layık görülen, Emet sevdalısı bakanı makamında ziyaret ettiklerini ve ziyarette Emet ilçesine yapılması planlanan başta arıtma tesisi olmak üzere birçok alt ve üst yapı çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Koca, "Bakanımızla yaklaşık 20 yıllık bir dostluğumuz var. Tuzla Belediye Başkanlığı yaptığı dönemden bu yana sık sık Emet ilçemize ziyaret ettiler. Kendisini bakan olarak ta Emet ilçemizde ağırlamaktan gurur duyacağımızı kendilerine ilettik. Bakanımız ilk fırsatta Emet ilçesine geleceklerini söylediler. Çevre ve Şehircilik Bakanımıza ayrıca Emet ilçemize yapılması planlanan arıtma tesisi konusunda bilgiler verdik ve kendilerinden destek istedik. Bakanımızın destekleri ile inşallah Emet ilçemize yine güzel bir tesisi kazandıracağız" dedi.

Yaklaşık iki saat süren görüşmenin ardından, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye, Kütahya çinisi hediye etti.(MS-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Koca Bakan İdris Güllüce'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement