Başkan Kocadon Avcılar ile Bir Arada - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocadon Avcılar ile Bir Arada

Başkan Kocadon Avcılar ile Bir Arada

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Kara Avcıları Derneği’nin geleneksel hale gelmiş olan dostluk yemeği 350 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

19.12.2013 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Kara Avcıları Derneği'nin geleneksel hale gelmiş olan dostluk yemeği 350 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Bodrum Kara Avcıları Derneği üyelerinin katıldığı gecede, canlı müzik eşliğinde yeni av sezonunun stresi atıldı. Geceye Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon derneğin davetlisi olarak katıldı.

Avcılar Derneği Başkanı Ejder Özkoca yaptığı açılış konuşmasında "Avcılık yapan bütün arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Heyecanımdan dolayı hepinizden özür dilerim. Sayın Başkanımız Mehmet Kocadon'a hepinizin huzurunda teşekkür ederek konuşmama başlamak istiyorum. Kendisinin Bodrum Belediyesi Başkanlığına geldiği günden bu yana Bodrum Kara Avcıları Derneği'ne büyük katkıları olmuştur. Hem düzenlediğimiz yemeklerimizde olsun, hem düzenlediğimiz Fermalı Köpek Yarışmaları'nda, hem yaşadığımız diğer sıkıntılarda hep yanımızda oldu, her zaman bize destek çıktı. Bir kez daha bütün avcılar adına kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca Kos Adasından gelerek çekilişte verilecek hediyeyi bize getiren Kadir Memiş'e de teşekkür ediyorum." dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise gecede yaptığı konuşmada 'Sayın dernek başkanıma böyle bir geceyi düzenlediği için huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Salona şöyle bir baktığımda İl Genel Meclis Üyelerim, Başkanlarım, Komutanların, bütün Bodrum'un aydınlık yüzlü insanları bu gece bu salonda toplanmış. Ben sadece böyle günlerde yanınızda değil, her zaman sizlerle birlikte oldum. Bodrum'un örflerine, adetlerine ve kültürüne sahip çıkan bir insan olarak yanınızda oldum. Bildiğiniz gibi önceden ben de çok ava giderdim ama biz halkımızın hizmetindeyiz, zamanız yok, 7 gün 24 saat çalışıyoruz. Biz sadece Bodrum'un değil tüm Türkiye'nin avcılarını da bir araya getirdik. Avcılıkla ilgili seminerler verdik. Avcı arkadaşlarımızı bilgilendirdik, haklarının ne olduğunu, nelerden yaralanabileceklerini, fazla avlanmanın, yasak avlanmanın zararlarını anlattık. Bizim ava giderken amacımızın katliam yapmak olmadığını bütün Türkiye'ye duyurduk. Bu güzel gecede burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum." diyerek hislerini ifade etti.

Yöresel müziklerin ve yöresel oyunların oynandığı gecede, açılışı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eşi Hülya Kocadon'la yaptı. Başkan Mehmet Kocadon daha sonra masaları gezerek avcılarla bol bol sohbet etti. Yemekte yapılacak olan çekiliş için Kos Adası'ndan gelen Kadir Memiş, yavru bir İngiliz Pointer cinsi köpeği derneğe hediye etti. Başkan Mehmet Kocadon'un yaptığı çekilişte yavru av köpeğini Ahmet Filiz kazandı. Kara Avcıları Derneği Başkanı Ejder Özkoca da katkılarından ve yardımlarından dolayı Kadir Memiş'e ve Başkan Mehmet Kocadon'a plaket takdim etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocadon Avcılar ile Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement