Başkan Kocadon'dan Adm Yöneticisine Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocadon'dan Adm Yöneticisine Teşekkür

Başkan Kocadon\'dan Adm Yöneticisine Teşekkür

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketi sırasında yaptıkları çalışmalardan dolayı ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. Bodrum İlçe İşletme Yöneticisi Ali Karabıyık’a teşekkür etti.

01.10.2015 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketi sırasında yaptıkları çalışmalardan dolayı ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. Bodrum İlçe İşletme Yöneticisi Ali Karabıyık'a teşekkür etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret eden ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. Bodrum İlçe İşletme Yöneticisi Ali Karabıyık, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bodrum'da elektrik almayan bölge bulunmadığını ifade eden Karabıyık, ekiplerin yaşanan kesintilere kısa sürede müdahale ettiğini belirtti.

Yaşanan sel felaketi ve sonrasında yaptıkları çalışmalara da değinen Ali Karabıyık, "Sel felaketinden sonra Genel Müdürlüğümüzle de gerekli koordinasyonu yaparak Denizli, Aydın, Muğla ve Söke'den gelen takviye ekiplerimizle çalışmalarımızı sürdürdük. Kriz masasında da önemle vurgulanan arıtma ve içme suyu tesislerinde ivedi olarak müdahalemizi yaparak çok kısa sürede bu kritik noktalara enerji sağladık. Akabinde yaklaşık 12 saat sonra enerjisiz bölgemiz kalmadı. Çalışmalarımızda bize destek olan belediyemiz, diğer kurum ve kuruluşlar ile genel müdürlüğümüze teşekkür ederiz." dedi.

"BODRUM'DA HAYAT KISA SÜREDE NORMALE DÖNDÜ"

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da yaşanan afet sırasında ve sonrasında özveriyle çalışan Karabıyık'a ve ekibine teşekkür ederek, "Bodrum'da yaşanan afet sırasında ve sonrasında Bodrum'a kısa sürede elektrik veren ve yaşanması muhtemel kazaların önüne geçen ekiplerinize ve size teşekkür ediyorum. Afetin ardından 12 saat içinde Bodrum'da tüm bölgelere elektrik verilmesini sağladınız. Bu sayede birçok bölgede yaşanan su baskınlarına müdahale edilebildi ve vatandaşlarımız afet sonrasında temizlik çalışmalarını hızla yapabildi. Bodrum'da hayat kısa sürede normale dönerek bayram öncesinde yaşanan afetin izleri hızla silindi. Bunda sizlerin özverili bir şekilde yapmış olduğunuz çalışmaların büyük önemi ve büyük payı var. Size ve ekibinize tekrar teşekkür ediyorum." dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocadon'dan Adm Yöneticisine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement