Başkan Kocadon'dan 'Dolandırıcı' Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Başkan Kocadon'dan 'Dolandırıcı' Uyarısı

Başkan Kocadon\'dan \'Dolandırıcı\' Uyarısı

Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, adını kullanıp, yardım toplayarak dolandırıcılık yapan kişiler olduğunu belirtip, vatandaşları uyardı.

09.09.2014 17:01  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, adını kullanıp, yardım toplayarak dolandırıcılık yapan kişiler olduğunu belirtip, vatandaşları bu kişilere inanmamaları için uyardı. Kocadon, bu dolandırıcılardan bazılarını tespit edip, haklarında yasal işlem başlatılmasını sağladıklarını da belirtti.

Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediyesi Başkanı Mehmet Kocadon, bugün yaptığı yazılı açıklama kendi adını kullanarak esnaf ve işadamlarından para isteyen kişiler olduğunu belirtip, "Bazı kişiler benim yakınım olduğunu belirterek esnafa giderek okul, kuran kursu ve kız öğrenci yurdu inşaatı gibi ihtiyaçlar için banka hesap numaralarına para yatırılmasını istediklerini tespit ettik. Kesinlikle bu kişilere inanılmasın, vatandaşlarımızı uyarıyorum, benim adımla size gelenlere para vermeyin. Bu dolandırıcıların bazılarını tespit ettik. Bu tür durumlarla karşılaşan vatandaşlarımızdan durumu hemen polis veya jandarmaya ihbar etmelerini ve bize bilgi vermelerini istiyoruz. Bu dolandırıcıların bir kısmı için belediyenin hukuk müşavirliği olarak yasal işlem başlattık" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkan Kocadon'dan 'Dolandırıcı' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement