Başkan Kocadon, Genç Sporcuları İzledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocadon, Genç Sporcuları İzledi

Başkan Kocadon, Genç Sporcuları İzledi

Muğla U16 Ligi A Grubu’nda mücadele eden Turgutreisspor ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un mücadelesi, karşılıklı atılan goller ile 1-1 beraberlik ile tamamlandı.

14.04.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla U16 Ligi A Grubu'nda mücadele eden Turgutreisspor ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un mücadelesi, karşılıklı atılan goller ile 1-1 beraberlik ile tamamlandı.

Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'nde oynanan karşılaşmayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Turgutreisspor Kulübü Başkanı Burak Karabağlı, kulüp yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve ev sahibi taraftarlar ile birlikte izledi.

Bodrum Yarımadası'nın iki dost kulübünün Muğla U16 Ligi'nin 12. haftasındaki karşılaşmasının ilk yarısı Bodrumspor'un attığı tek golle sona erdi. Turgutreisspor'un daha atak oynadığı mücadelenin ikinci yarısında ise bu sefer sarı lacivertliler sahasında gol bulurken maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Sekiz takımın mücadele ettiği Muğla U16 Ligi A Grubu'nun 12. haftasında alınan sonuçlarla Yatağanspor 27 puanla birinci, Turgutreisspor 26 puanla ikinci Bodrumspor ise 18 puanla ligin 5. sırasında yer aldı.

Maçın bitiş düdüğü ile iki takımın da soyunma odalarına giderek genç futbolcuları ziyaret eden Başkan Kocadon, "90 dakika boyunca mücadele etme ruhunu bırakmadığınız için sizleri tebrik ederim. Sizlerin bu kadar istekli olduğunuzu, maçın son düdüğüne kadar mücadeleyi bırakmadığınızı görmek beni çok mutlu etti. Gelecekte de Bodrumspor A Takımı'nın formasını aynı bugünkü gibi terletmenizi umut ediyorum" dedi.

"PROFESYONEL LİG'E YÜKSELEN BODRUMSPOR İÇİN ALTYAPI OLUŞUYOR"

Başkan Kocadon, maçın dostluk havasında geçtiğini de belirterek; "Öncelikle çok güzel oyun çıkardıkları için her iki takımı da kutluyorum. Sportmence ve dostluk havasında geçen bir mücadeleydi, 1-1 tamamlandı. Maçı izlediğimiz zaman U16'da oynayan gençlerimizin ne kadar yetenekli olduklarını gördük. Aynı zamanda profesyonel lige yükselen Bodrumsporumuzun alt yapısının oluştuğunun da en büyük göstergesi. Geleceğin Bodrumspor'unu oluşturmakta emeği geçen mahalle takımlarımızın yönetici ve ailelerine çok teşekkür ediyor ve kendilerini kutluyorum. Bodrumspor'un geleceği parlak gözüküyor" şeklinde konuştu.

Turgutreisspor'un geçmiş yıllardaki daha aktif ve başarılı görüntüsüne kavuşması için yönetime talip olduklarını söyleyen Turgutreisspor Kulübü Başkanı Burak Karabağlı ise "U16 Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Turgutreis'in geçmiş dönemdeki başarılı günlerini yakalamak istiyoruz. Başarının yanında da Bodrumspor'a yetenekli futbolcular kazandırmak arzusundayız. Bizi yalnız bırakmayan, kulübün ayakta kalması için destek olan ve Bodrum'da alt yapıya büyük önem veren Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon'a, sporcularımız ve Turgutreis halkı adına çok teşekkür ederim" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocadon, Genç Sporcuları İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement