Başkan Kocadon, İşyeri Açılışına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocadon, İşyeri Açılışına Katıldı

Başkan Kocadon, İşyeri Açılışına Katıldı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Konacık’ta açılışa katılarak firma sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

08.02.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Konacık'ta açılışa katılarak firma sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Hasan Sinop ve Şahin Oğurlu ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Gölge Makina'nın açılışına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, firmanın İzmir Bölge Müdürü Yüksel Günay, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Gölge Makina ortaklarından Hasan Sinop, açılışta yapığı konuşmada; "İnşallah SANKO firmasının yetkili servisi olarak sizlere 7/24 hizmet vereceğiz." dedi.

SANKO Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Uğur Güllü ise "SANKO firması olarak Bodrum'da Gölge Makina ile ticari bir ortaklığa girdik. Bu yatırımın sizler için ve bizler için hayırlı olmasını umuyorum. Uzun süredir Bodrum'un içinde de olmak istiyorduk. SANKO, Kore'de Doosan diye bilinen iş makinelerinin Türkiye'deki distribütörüdür. Biz bu makinenin satış ve satış sonrası hizmetlerini 2006'dan beri sürdürmekteyiz. Getirdiğimiz yeni model araçlarla da Bodrum'da hizmete hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon da çocukluk arkadaşının işyerinin açılış konuşmasını yapmanın son derece duygusal ve mutlu edici bir olay olduğunu ifade ederek, "SANKO Makina'ya da iyi bir seçim yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Herhalde Bodrum'da sizin için önemli iş pazarlarından birisi. Bu da ekonomimizin ne kadar büyük olduğunun bir göstergesi çünkü gelen yetkililere bakınca Bodrum'a ne kadar önem verdiğinizi buradan anlıyorum. Bodrum'a geldiğiniz ve verdiğiniz önem için tekrar teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise konuşmasında; "Bugün bu güzel açılışta ev sahipliği yapan Hasan kardeşime ve SANKO'nun değerli yetkililerine teşekkür etmek istiyorum. Şöyle bir Bodrum'a baktığımızda herhalde ilçe bazında olup da metrekareye en fazla iş makinesi düştüğü yerin de Bodrum olduğunu düşünüyorum. Çünkü artık düzlükleri bitirdik, yamaçlara başladık. Bu yüzden iş makinelerine ihtiyaç daha da arttı. Gerçekten Bodrum'un zor süreçlerini geçirip artık biraz daha yaşanılabilir bir Bodrum için bu makinelere de ihtiyacımız var, bu makinelerin bakımına da ihtiyacımız var. Bodrum hem dünyada hem de Türkiye'de kendini kabullendirmiş bir yer. Hasan kardeşimle ben, Bodrum'un zor günlerini yaşayan son yaş grubuyuz. Artık o günler çok geride kaldı. Bizler doktorun ne olduğunu, hastanenin, okulun, elektriğin, suyun ne demek olduğunu bilen bir yaş grubuyuz. Bodrum'un bugünlere gelmesinde Sinop ailesinin de çok katkısı oldu. Bu yüzden de bugün burada olmak benim için ayrı bir gurur. Etrafıma baktığımda birçok meclis üyesi ve başkanlarımızı görüyorum, bu da Sinop ailesinin gönlünün ne kadar geniş olduğunun ne kadar arkadaş canlısı olduğunun bir göstergesi. Ben de böyle bir arkadaşımın açılış gününde burada olmaktan son derece mutluyum. Bu güzel açılışın hem Bodrum ekonomimize hem de SANKO firmamıza hayırlı olmasını dileyerekten hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum ve herkese hayırlı olmasını diliyorum." dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocadon, İşyeri Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement