Başkan Kocadon Konacık'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocadon Konacık'ta İncelemelerde Bulundu

Başkan Kocadon Konacık\'ta İncelemelerde Bulundu

Bodrum Belediye Başkan ıMehmet Kocadon, mahallelere yaptığı ziyaretler dahilinde Konacık Mahallesi'ni de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

03.08.2014 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediye Başkan ı Mehmet Kocadon, mahallelere yaptığı ziyaretler dahilinde Konacık Mahallesi'ni de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Konacık'ta, Konacık Modern Pazar Yerini, Endüstri Meslek Lisesi yapılması planlanan arsayı ve Konacık'ta hizmet veren Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Kocadon, Konacık Modern Pazar Yeri ve ardından Gaz Deresi Caddesi üzerinde bulunan ve Endüstri Meslek Lisesi olarak yapılması planlanan arsada inceleme yaptı. Ardından yeni yapılanma ile birlikte açılan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasını da ziyaret ederek personelle sohbet etti. Ziyaretin ardından Başkan Kocadon, personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a ziyaretlerinde Konacık Mahallesi Muhtarı Zekeriya Kayacan da eşlik etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocadon Konacık'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement