Başkan Kocamaz, Çamlıyayla Halkı ile İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocamaz, Çamlıyayla Halkı ile İftarda Buluştu

Başkan Kocamaz, Çamlıyayla Halkı ile İftarda Buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Çamlıyayla ilçesinde vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

12.07.2015 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Çamlıyayla ilçesinde vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ramazan ayı boyunca Mersin merkezde altı farklı noktada ve ilçelerde düzenlediği iftar yemekleriyle binlerce vatandaşı buluşturmaya devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Çamlıyayla'da kurulan iftar sofralarında tek tek vatandaşlarla selamlaşıp, mübarek aylarını tebrik etti. İftar programına, MHP Mersin milletvekilleri Baki Şimşek ve Ali Öz, Çamlıyayla Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan'ın rahmet ve bereket ayı olduğunu, insanları birbirlerine yaklaştırarak, yardımlaşma duygularını geliştirdiğini vurgulayan Başkan Kocamaz, "Bu mübarek ay, aynı zamanda tokun açın halinden anlamasına da vesile oluyor. Ramazan'da insanlar camileri dolduruyor, teravihlerde Allah sedaları semaya yükseliyor ve dualar ediliyor. İnşallah yaptığımız dualar kabul olur ve bu dualar İslam aleminin içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtulmasına vesile olur" dedi.

Kocamaz, 11 ayın sultanı Ramazan'ın, Doğu Türkistan'daki soydaşlarımızın bulunduğu durumdan en kısa zamanda kurtulmasına ve Türk-Arap aleminde dökülen kanların son bulmasına vesile olmasını da dileyerek, "İnşallah üzerimizdeki kara bulutlar bir an önce dağılır, ülkemizde de sevgi, barış ve kardeşlik ortamının gelişmesine vesile olur. Yarın idrak edeceğimiz Kadir Gecesi'nin aynı şekilde birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirmesini, yine hep birlikte huşu içerisinde kutlayacağımız Ramazan Bayramı'nın da kavgaların, savaşların bitmesine, sevginin çoğalmasına, hoşgörü ortamının gelişmesine, barışa ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

İftar programında, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a Çamlıyayla'ya yaptığı hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti. Ramazan'ın manevi ruhunun dolu dolu yaşandığı iftar programı, Kuran-ı Kerim tilaveti ve Tasavvuf Musikisi Topluluğu'nun konseriyle devam etti.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, iftar programı öncesi Çamlıyayla proje sahalarında incelemelerde bulunarak bilgi aldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocamaz, Çamlıyayla Halkı ile İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement