Başkan Kocamaz'dan Basketbolculara Moral - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocamaz'dan Basketbolculara Moral

Başkan Kocamaz\'dan Basketbolculara Moral

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, teknik direktör Mete Babaoğlu ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

17.04.2014 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, teknik direktör Mete Babaoğlu ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Basketbolcular ve teknik heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocamaz, "Şu anda takımımızın bulunduğu durum pek iç açıcı değil. Ancak önümüzde 4 maç daha var. Bu maçlarda sergileyeceğiniz performans, kümede kalıp kalmayacağınızı gösterecek" dedi.

Gelinen bu noktanın tek sorumlusunun oyuncular ve teknik heyet olduğunu ifade eden Başkan Kocamaz, "Oyun taktiğini kuran ve maçı yapan sizlersiniz. Takımı bu durumdan kurtaracak olan da yine sizlersiniz. İnşallah önümüzdeki 4 maçta göstereceğiniz performansla, takımımız Beko Basketbol Ligi'nde yoluna devam edecektir. Sizlerin bu zorlu virajı başarıyla geçeceğinize yürekten inanıyorum. Yönetim olarak her zaman yanınızdayız ve sizlere her türlü desteği vermeye de hazırız" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocamaz'dan Basketbolculara Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement