Başkan Kocamaz, Ertuğrul Gazi'yi Anma Şenliklerine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocamaz, Ertuğrul Gazi'yi Anma Şenliklerine Katıldı

Başkan Kocamaz, Ertuğrul Gazi\'yi Anma Şenliklerine Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bilecik’in Söğüt ilçesinde düzenlenen “Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri”ne katıldı.

15.09.2014 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bilecik'in Söğüt ilçesinde düzenlenen " Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri"ne katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl 733.'sü gerçekleşen "Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri", Bilecik'in Söğüt ilçesinde düzenlenen devlet töreni ile başladı. Söğüt'te geçtiğimiz cuma günü başlayan ve pazar günü sona eren şenliklere, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ile birlikte katıldı.

Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret eden ve şenliklerle ilgili duygularını dile getiren Başkan Kocamaz, "Her yıl düzenlenen bu etkinlikler ve şenlikler, tarihimizi ve ecdadımızı daha iyi tanımak açısından güzel bir fırsattır. Bizler de Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri sayesinde, atalarımızın bizlere bıraktığı bu kutlu mirasa sahip çıktığımızı bir kez daha vurguluyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocamaz, Ertuğrul Gazi'yi Anma Şenliklerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement