Başkan Kocamaz, Hacı Bektaş Veli Anma Törenlerine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocamaz, Hacı Bektaş Veli Anma Törenlerine Katıldı

Başkan Kocamaz, Hacı Bektaş Veli Anma Törenlerine Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bu yıl 52.’si düzenlenen Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri programı kapsamında Nevşehir’de gerçekleştirilen Cem Töreni’ne katıldı.

16.08.2015 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bu yıl 52.'si düzenlenen Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri programı kapsamında Nevşehir'de gerçekleştirilen Cem Töreni'ne katıldı.

Törene Kocamaz'ın yanı sıra MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Adana Saimbeyli Belediye Başkanı Şahin Gökçe, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş katıldı.

Kocamaz, törende yaptığı konuşmasında, Hacı Bektaş Veli'nin doğup büyüdüğü bu topraklarda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Hacı Bektaş Veli birliği, beraberliği ve kardeşliği simgeleyen birleştirici bir unsurdur. Biz de bu duygularla, anma etkinliklerine Mersin'den katılıyoruz. Hacı Bektaş Veli'nin hoşgörüsünün tüm ülkemize yayılmasını, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kocamaz ve Çukurovalı belediye başkanları program öncesinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan'ı ziyaret etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocamaz, Hacı Bektaş Veli Anma Törenlerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement