Başkan Kocamaz, Meclis Üyeleri ve Belediye Personelleri ile Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocamaz, Meclis Üyeleri ve Belediye Personelleri ile Bayramlaştı

Başkan Kocamaz, Meclis Üyeleri ve Belediye Personelleri ile Bayramlaştı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kurban Bayramı dolayısıyla meclis üyeleri, daire başkanları ve belediye personelleri ile bayramlaştı.

19.09.2015 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kurban Bayramı dolayısıyla meclis üyeleri, daire başkanları ve belediye personelleri ile bayramlaştı.

Belediye birimlerinde ve Taş Bina'da gerçekleşen bayramlaşma merasiminden sonra Başkan Kocamaz, meclis üyeleri ve daire başkanlarıyla yemekte bir araya geldi.

Yemeğe, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Akdeniz Belediye Başkanı Mehmet Fazıl Türk, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, meclis üyeleri ve daire başkanları katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yaptığı konuşmada, "Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyen hainler yeni senaryolar yazıp, bu hain emellerini uygulamaya çalışıyor. Şunu herkesin bilmesi lazım ki bu vatan kolay kazanılmadı. Bu vatan birileri tarafından bize teslim edilmedi. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere dedelerimiz, babalarımız, bu kutsal vatan uğruna canla başla savaştı. Bu toprakların vatan olması için çok büyük mücadeleler verilerek bugünlere gelindi" dedi.

Ülkeyi, parçalamaya çalışan hainlerin düşüncelerinin her zaman boşa çıkacağına vurgu yapan Kocamaz, kökeni ne olursa olsun bu bayrak altında hür ve kardeşçe yaşamak isteyen herkesin Türk milletinin asli unsuru olduğunu söyledi.

Hiçbir şekilde insanların kökeninden, inancından, mezhebinden ve dilinden dolayı birbirinden ayrılamayacağını belirten Kocamaz, "Böyle düşünenlerin kadar sığ, ne kadar boş olduğunu bugün görüyoruz, yarın göreceğiz ve tarih de bunu böyle yazacak" şeklinde konuştu.

Bayramların insanların bir araya gelmesi, kaynaşması, bütünleşmesi için önemli bir fırsat olduğunu kaydeden Kocamaz, "Bu fırsatları inşallah hep birlikte en iyi şekilde değerlendiririz. Madem ki bir kader birliği yaptık, madem ki Mersin halkına hizmet etmek için bir araya geldik, onlara en iyi hizmeti vermek ve onların layık olduğu Mersin'i hep birlikte oluşturmak hepimizin boynunun borcu. Bu yüzden de gece gündüz demeden çalışıyoruz. El ele vererek dayanışma içerisinde olursak Mersin'in sorunlarını çözebiliriz" dedi.

Verdikleri hizmetler ve gösterdikleri gayretler için herkese teşekkür eden Başkan Kocamaz, sözlerine şöyle devam etti; "Kurban Bayramı'nın, Mersinimize, ülkemize ve insanlık alemine barış, huzur, kardeşlik getirmesini diliyor ve dökülen kanların son bulmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Türk-İslam ve insanlık aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocamaz, Meclis Üyeleri ve Belediye Personelleri ile Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement