Başkan Kocaoğlu Kiraz Üreticisini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocaoğlu Kiraz Üreticisini Yalnız Bırakmadı

Başkan Kocaoğlu Kiraz Üreticisini Yalnız Bırakmadı

Başkan Aziz Kocaoğlu, iki gün önce dolu yağışının vurduğu Kemalpaşalı kiraz üreticilerini yalnız bırakmadı.

29.04.2014 12:01  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Aziz Kocaoğlu, iki gün önce dolu yağışının vurduğu Kemalpaşalı kiraz üreticilerini yalnız bırakmadı. Başkan Kocaoğlu, sürpriz ziyarette mağduriyetin giderilmesi adına neler yapılabileceğini araştıracaklarını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kemalpaşa ilçesine giderek şiddetli dolu yağışı nedeniyle büyük zarara uğrayan üreticileri ziyaret etti. Başta kiraz olmak üzere şeftali, erik ve üzüm üreticilerinin yaşadığı sıkıntılara duyarsız kalamayacaklarını belirten Başkan Kocaoğlu, Ören'de üreticiler ve Ziraat Odası temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Aziz Kocaoğlu, üreticiye geçmiş olsun dileklerini iletirken, "Zarara uğrayan üreticilerimiz için neler yapabileceğimizi de mutlaka araştırmamız gerekiyor" dedi. Başkan Kocaoğlu'na ziyareti sırasında Kemalpaşa Ziraat Odası Başkanı Bülent Oray da eşlik etti.

27 Nisan'da Kemalpaşa'da etkili olan dolu yağışı Yiğitler, Bağyurdu, Ören ve Armutlu'da büyük zarara yol açmış, birçok üretici bahçesindeki ürünlerini kaybetmişti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocaoğlu Kiraz Üreticisini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement