Başkan Kocaoğlu'nun "Yarımada" Turu - Son Dakika
Güncel

Başkan Kocaoğlu'nun "Yarımada" Turu

Başkan Kocaoğlu\'nun "Yarımada" Turu

Başkan Kocaoğlu, Yarımada'nın kalkınması için belirledikleri projeleri halkın da görüşlerini alarak yaşama geçireceklerini söyledi.

07.04.2014 11:16  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seferihisar, Karaburun ve Çeşme belediye başkanları ile bir araya gelen Başkan Kocaoğlu, Yarımada'nın kalkınması için belirledikleri projeleri halkın da görüşlerini alarak yaşama geçireceklerini söyledi.

30 Mart seçimlerinin ardından başarılı olan ilçe belediye başkanlarını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, cumartesi yoğun geçen programının ardından Pazar günü de mesaisini sürdürdü. Sabah saatlerinde ilk olarak Seferihisar'a giderek Belediye Başkanı Tunç Soyer ve meclis üyeleriyle bir araya gelen Başkan Kocaoğlu, başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek, ilçede ikinci dönem belediye başkanlığı yapacak olan Tunç Soyer'i tebrik etti. Başkan Kocaoğlu, meclis üyeleriyle birlikte kenti kalkındırmak için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Büyükşehir'in serpintisi Yarımadaya sel olur

Seferihisar'ın ardından Karaburun'a geçen Başkan Kocaoğlu'nu burada Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile belediye meclis üyeleri karşıladı. CHP'nin Karaburun'daki iktidarını 3 dönemdir sürdürdüğünü belirten Başkan Kocaoğlu, eski Karaburun Belediye Başkanı Serdar Yasa'ya da hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Büyükşehir'in serpintisinin yarımadaya sel gibi geleceğini düşünüyorum. Büyükşehir'in katkılarıyla çok güzel bir beş yıl geçireceğiz" diye konuştu.

Karaburun'un ardından Çeşme'ye geçen Başkan Kocaoğlu, belediye önünde Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ve meclis üyeleri tarafından karşılandı. Çeşme'nin bir marka olduğunu ve bu markayı önümüzdeki 5 yılda daha da güçlendireceklerini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Muhittin Dalgıç'a başarılar diledi. Başkan Kocaoğlu, Yarımada'nın kalkınması için stratejik plan hazırladıklarını, halkın da görüşlerini alarak hangi bölgelerde neler yapacaklarını belirleyeceklerini belirtti. Çeşme'ye yakışır bir şekilde çok güzel bir kampanya dönemi geçirdiklerini ve başarılı olduklarını belirten Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de desteği ilçede çok güzel işler yapacaklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kocaoğlu'nun 'Yarımada' Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement