Başkan Köktaş, Asarcık Teşkilatı ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Köktaş, Asarcık Teşkilatı ile Bir Araya Geldi

Başkan Köktaş, Asarcık Teşkilatı ile Bir Araya Geldi

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

03.02.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya Asarcık Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Yüce de katıldı. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından, ilçe teşkilatları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu anlamda Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, Asarcık Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Yüce, İl Teşkilat Başkanı, İlçe Koordinatörü, Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştiren AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, seçimde dikkat edilmesi gereken hususlar, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, Köy ve Mahallelerde yapılacak olan programlar gibi konular üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Köktaş, programlarda özellikle gençlere AK Parti iktidarın geçmişten bugüne kıyaslayarak gerçekleştirdiği dev projelerin anlatılmasını istedi.

Aday belirleme sürecinde Asarcık ilçesinde, teşkilatlarında bir takım kırgınlıklar oluştuğuna, hatta medyada "Asarcık'ta ilçe teşkilatı istifa etti" haberlerinin çıktığını ifade eden Başkan Köktaş, "İlçe Teşkilatımız Asarcık'ta görevinin başında ve seçimlere en iyi şekilde hazırlanarak en yüksek oyla burada AK Parti Belediye Başkanlığı'nı kazanma, arzusu, gayreti, heyecanı içerisinde işini devam ettiriyor. Bazı ilçelerimizde olduğu gibi burada da birçok aday adaylığı müracaatı vardı. Ancak burada bir kişi aday olarak belirlenecekti. Bu da İbrahim Yüce kardeşimiz aday olarak, Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenmişti. Bize düşen görev onun sonuna kadar arkasında durarak en yüksek oyla seçilmesini sağlamaktır" dedi.

30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerin çok farklı olacağını belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Yerel seçimlerde 'kirli oyunları' kurmak isteyenlere, milletimiz hep beraber yine 'dur' diyecek. Bu seçim, Orta Doğu'da, Türkiye'yi güçsüz bırakmak isteyenlerin oyunlarını bozma seçimidir. Bu seçim, milletin seçtiklerinin son karar verici olmasını istemeyenlere millet olarak sandıkta ders vereceğimiz bir seçimdir. Bu seçim, sonucunu merakla bekleyen dünya mazlumlarının yüzünü güldürme seçimidir. Bu seçim, millete oyun oynanamayacağını göstereceğimiz bir seçimdir. Bunun için teşkilatlar olarak kapı kapı dolaşıp halkımıza, özellikle gençlerimize AK Parti iktidarın öncesini ve sonrasını kıyaslayarak anlatacağız. Kitap bulamayan çocukları, hastane ve ilaç kuyruklarında saatlerce bekleyenleri anlatacağız. İktidarımız ile birlikte ücretsiz dağıtılan ders kitaplarını, sağlıkta, ekonomide, ulaşımdaki dev hizmetleri usanmadan, bıkmadan anlatacağız. 30 Mart sandıkların adeta AK Parti'yle aydınlandığı gün olacak" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Köktaş, Asarcık Teşkilatı ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement