Başkan Korkut, Çevre Kirliliğine Son Veriyoruz - Son Dakika
Yerel

Başkan Korkut, Çevre Kirliliğine Son Veriyoruz

Başkan Korkut, Çevre Kirliliğine Son Veriyoruz

Adıyaman’ın Sincik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut, ilçe girişinde açıkta akan kanalizasyonu yer altına alarak çevre kirliliğine son verdiklerini söyledi.

08.10.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut, ilçe girişinde açıkta akan kanalizasyonu yer altına alarak çevre kirliliğine son verdiklerini söyledi.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde ilçe girişinde açıkta akan kanalizasyon suları çevreye pis kokular yayıyordu. Sincik Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunulan projenin onaylanması ve gerekli ödeneğin sağlanmasıyla açıkta akan kanalizasyon suları yer altına alınmaya başlandı. Sincik ilçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut, "Bilindiği gibi ilçemiz girişinde kanalizasyon açıkta akıyordu. Biz bununla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza sunduğumuz proje ile gerekli ödeneği sağladık. Burada açıkta akan kanalizasyonu ilçe dışına çıkartılarak boğazın alt tarafına gidecek şekilde yerin altına gömüyoruz. Böylece ilçemizin girişinde açıkta akan kanalizasyonda yayılan pis kokuları önleyerek çevre kirliliğine son veriyoruz. Ayrıca AFAT tarafından yapılan evlerimizin yol, su ve kanalizasyon ihtiyaçlarını bu projemiz kapsamında yapıyoruz. İlçemizin çehresi değişiyor, inşallah bundan sonra daha güzel hizmetlerle halkımızın karşısına çıkacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Korkut, Çevre Kirliliğine Son Veriyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement