Başkan Köşker'in Esnaf Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Köşker'in Esnaf Ziyaretleri Sürüyor

Başkan Köşker\'in Esnaf Ziyaretleri Sürüyor

Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

30.01.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Gençlik Caddesi'nde esnaf ziyareti yapan Başkan Köşker, belediye tarafından yapılan Güzeller Camisinin şadırvan açılışını yaptı. Gençlik Caddesi'ndeki esnafları ve kahvehaneleri dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, dert dinledi. Vatandaşlara belediye çalışmaları ve yeni döneme ilişkin projeler hakkında da bilgi veren Köşker, Gebze'yi marka kent yapmak için çıktıkları yolda durup dinlenmeden çalışacaklarını söyledi. Cadde esnafının ilgisiyle karşılaşan Başkan Köşker, vatandaşların belediye başkan adaylığıyla ilgili tebriklerini de aldı.

Cadde turunun ardından Güzeller Camisi'ne geçen Adnan Köşker, öğle namazının ardından camiye belediye tarafından kazandırılan modern şadırvanın açılışını hayırlı olsun dualarıyla yaptı. Cami cemaatiyle birlikte şadırvanın kurdelesini kesen Başkan Köşker, bir süre vatandaşlarla ve cami cemaatiyle sohbet etti.

Vatandaşların sorularını cevaplandıran Başkan Köşker, Balkan Türkleri Derneği lokalini de ziyaret etti. Dernek başkanı İsmail Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Köşker burada, "Adı güzel mahallemiz Güzeller, kentimizin en az sorunu olan yerleşimi.Kentimizin her noktasında sorunların en aza indirilmesi modern bir şehir kimliği kazanması için sizlerin desteğiyle çalıştık, bundan sonra da el ele vererek çalışacağız. Kentimizi birlikte daha güzel bir şehir haline getireceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Köşker'in Esnaf Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement