Başkan Köşker Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Köşker Mazbatasını Aldı

Başkan Köşker Mazbatasını Aldı

Mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hüseyin Öztürk’ün elinden alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebzemize dün olduğu gibi bundan sonrada, el ele gönül gönüle vererek hizmet edeceğiz” dedi.

03.04.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hüseyin Öztürk'ün elinden alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Gebzemize dün olduğu gibi bundan sonrada, el ele gönül gönüle vererek hizmet edeceğiz" dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mazbatayı aldı. AK Parti'den ikinci dönem için belediye başkan adayı olan ve seçimlerden galibiyetle çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mazbatasını dün aldı. Gebze Kapalı Spor Salonu'nda bulunan ilçe seçim kuruluna AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, ilçe yöneticileri ve seçilen belediye meclis üyeleriyle birlikte gelen Başkan Köşker, mazbatasını ilçe seçim kurulu başkanı Hakim Hüseyin Öztürk'ün elinden aldı. Mazbatayı Başkan Köşker'e takdim eden seçim kurulu başkanı Öztürk, kapalı spor salonunda kendilerine huzurlu bir çalışma ortamı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hüseyin Demir, Başkan Köşker'i kutlayarak mazbatasını takdim etti.

Mazbatasına kavuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker törende yaptığı kısa konuşmada, "Sorunsuz, şaibesiz bir seçim sürecini başarıyla atlattık. Halkımızın kıymetli Gebzeli hemşerilerimizin teveccühü ve desteğiyle bir dönem daha belediye başkanlığı görevine seçildim. Seçim akşamı özveriyle çalışan sandık görevlilerimize ve ilçe seçim kurulu üyelerimize huzurlarınızda bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Gebzemize dün olduğu gibi bundan sonrada, el ele gönül gönüle vererek hizmet edeceğiz. Seçilen tüm meclis üyesi arkadaşlarımı da tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Köşker Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement