Başkan Köşker, Parkı Vatandaşla Denetledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Köşker, Parkı Vatandaşla Denetledi

Başkan Köşker, Parkı Vatandaşla Denetledi

Tatlıkuyu'da mahalle turu atan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapımı tamamlanmak üzere olan Kazım Karabekir Parkı'nı mahalle sakinleriyle birlikte denetledi.

25.05.2015 15:29  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahalle sakinleriyle denetledi

Parkı mahalle sakinleriyle dolaşan Köşker, mahallelinin taleplerine göre çalışmanın hızla tamamlanması için gerekli talimatları verdi.

Başkan Köşker, Tatlıkuyu Mahallesi'nde. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bir açılışın ardından Tatlıkuyu Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Sokak sokak Tatlıkuyu'yu gezen Başkan Köşker, mahalle sakinleriyle sohbet etti, isteklerini dinledi. Belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve birim müdürleriyle birlikte Tatlıkuyu'yu dolaşan Başkan Köşker, yapımı tamamlanmak üzere olan Kazım Karabekir Parkı'nı mahalle sakinleriyle birlikte inceledi. Çocukların aileleriyle birlikte güven içerisinde zaman geçirebilmeleri ve oyun oynayabilmeleri için Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapım çalışmalarının sürdüğü parkı mahalle sakinleriyle dolaşan Başkan Köşker, kendisine iletilen taleplere ilişkin çalışmanın hızla tamamlanması için ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi. Gebze'ye kazandırılan her çalışmanın ve hizmetin temelinde vatandaşların ihtiyaçları ve görüşlerinin yer aldığını vurgulayan Başkan Köşker, "Gebze'mizin ve belediyenin gerçek sahipleri olan Gebzelilerin talep ve istekleri bizler için olmazsa olmazdır. Vatandaşlarımızın görüşlerine göre şekillendirdiğimiz yeni projeleri ve çalışmaları kentimizin hizmetine sunmayı hızla sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Köşker, Parkı Vatandaşla Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement