Başkan Kul, Köprü İnşaatını İnceldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Kul, Köprü İnşaatını İnceldi

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Gölyazı Mahallesi'nde yapımı devam eden köprü çalışmalarını inceledi.

24.06.2016 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Gölyazı Mahallesi'nde yapımı devam eden köprü çalışmalarını inceledi.

Belediye Başkanı Kul, belediye meclis üyeleri İsa Baş ve Mehmet Devranlı ile DSİ tarafından yapımı devam eden köprü çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Kul, yaptığı açıklamada, Gölyazı Mahallesi'nde DSİ tarafından yapılacak kanal genişletme çalışmalarından önce köprülerin yenilendiğini ve büyütüldüğünü belirtti.

Kul, son yıllarda küresel ısınma ve iklim değişikliğine bağlı olarak yaşanan zamansız ve aşırı yağışların dünya genelinde sel baskınlarına yol açtığını, ilçede de birçok mahallede bu durumun maddi kayıplara yol açtığını söyledi.

Son olarak ilçede 28 Mayıs'ta gerçekleşen aşırı yağışlarda Gölyazı Mahallesi genelinde tarım alanlarının zarar gördüğünü, bazı evleri su bastığını dile getiren Kul, "Çalışmalar tamamlandığında bölgenin kanayan yaralarından birisi olan su baskınları tarih olacak." dedi.

Terme'de DSİ tarafından çok önemli yatırımların gerçekleştirildiğine dikkati çeken Belediye Başkanı Kul, "DSİ tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile mahallesinde devam eden 4 köprü çalışması bulunmaktadır. İlçemizin Kocaman, Evci, Bağsaray, Hüseyinmescit, Uzungazi, Altunlu, Dibekli mahalleleri ve Terme Çayı'nda kanal açma, köprü, taş tahkimat ve fore kazık çalışmaları yapıldı. Tamamlanan ve devam eden çalışmalardan dolayı DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık ve emeği geçen tüm DSİ çalışanlarına ilçe halkımız adına teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Kul, Köprü İnşaatını İnceldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement