Başkan Külcü, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Külcü, Mazbatasını Aldı

Başkan Külcü, Mazbatasını Aldı

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mazbatasını aldı.

07.04.2014 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mazbatasını aldı.

Mazbatasını almak için Adalet Sarayı'nda eşi Hatice Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ve belediye meclis üyeleriyle birlikte gelen Başkan Külcü'ye mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Süreyya Saygın verdi.

Seçim sürecinin huzurlu bir şekilde tamamlanmasına katkıda bulunan tüm siyasi parti yöneticileri, Belediye Başkanı, Belediye Meclisi, İl Genel Meclisi ve muhtar adaylarına teşekkür eden Saygın, "Çorum, uygar bir toplum olgunluğunda seçimi atlattı. Belediye başkanı seçilen Muzaffer Külcü ve ekibini kutluyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Fedakar bir şekilde görev yapan seçim kurulumuza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, yeni bir dönemi başlattıklarını belirterek, "Seçim sonucunda milletimiz bizi 72 bin 500 oyla birinci dönemde yaptığımız işlerimizin, hizmetlerimizin mükafatı gibi ödüllendirdi. ve oy oranımı 45.7'den yüzde 50.7'lik bir oy oranına taşıyarak şimdiye kadar Çorum'da ulaşılmamış olan bir sayısal ve oransal rakama ulaştırdı.Buda bizim için büyük bir mutluluk, bahtiyarlık vesilesidir. Sayısal sonuçlara göre bizim dışımızdaki tüm oluşumların aldıkları oyları üst üste koyduğunuzda AK Parti'nin aldığı oylara tekabül etmiyor. Buda milletimizin gönlünde nasıl taht kurduğumuzun, milletimizin bizi nerde gördüğünün açık bir ifadesidir" diye konuştu.

Milletin genelde AK Parti'nin, yerelde ise Çorum Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri taktir ettiğini dile getiren Başkan Külcü, 30 Mart'ta milletin kayıt içi ve kayıt dışı siyaset yapanları bir tarafa koyarken, AK Parti'yi milletin partisi, hizmetin adresi olarak tarif ettiğini dile getirdi. Milletin gösterdiği teveccüh karşısında sorumluluklarının da arttığının altını çizen Başkan Külcü, kentin tüm mahalleleri ve 237 bin insanına adalet içerisinde hizmet ederek, seçim sürecinde ortaya koydukları projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ise, 30 Mart akşamı milletin verdiği yetkinin Başkan Külcü'nün mazbatasını almasıyla birlikte resmiyete dönüştüğünü belirtti.

30 Mart seçimlerinin hem genelde hem yerelde doğru okunması gerektiğini dile getiren Köse, tüm karalamalara rağmen milletin hizmete sahip çıkarak, istikrardan yana tercihini kullandığının altını çizdi.

Seçimlerde oy oranlarında tarihi bir farka imza atıldığını dile getiren Köse, bunun kente 5 yıllık süre içerisinde ne kadar güzel hizmetler yapıldığının bir göstergesi olduğunu kaydetti.

Çorum'da hem yerelde hem genelde AK Parti ve belediyenin icraatlarından halkın memnun olduğunu dile getiren Köse, "Bu hizmetlerin devamı adına halkımız başkanımızın yanında olduğunu gösterdi. AK Partinin önünü başbakanımızın önünü kesmeye çalışanlara Türkiye bir mesaj verdi.. Bu mesajı muhalefet ve yandaşları iyi okumalı ve bundan sonraki siyasi yol haritalarını gözden geçirmeli. AK partiye kumpas kuranlar iftira edenler köşeye sıkışmış partiler haline geldi. Tüm mahalleri daha yaşanabilir hale getirdi. Tüm mahallerimizde kültürel etkinlikler yaparak mahalle halkına bölge halkına yaptığına çalışmalar ve sosyal belediyecilikle çorum halkını tanıştırdığı için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Mazbata törenine gelen parti yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Adliye önünde fotoğraf çektiren Başkan Külcü, daha sonra makamına geçerek bir basın toplantısı düzenledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Külcü, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement