Başkan Kumartaşlı, Milletvekili Özkaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Kumartaşlı, Milletvekili Özkaya'yı Ziyaret Etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve beraberindeki heyet, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'yı ziyaret etti.

09.08.2015 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve beraberindeki heyet, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kumartaşlı, terörle mücadele kapsamında asker ve polise "vur" emri verilmesini istedi.

Artan terör olaylarına karşı teröristlerin şımarıkça, pervasızca devlete başkaldırmalarına karşı devletin operasyon başlattığını belirten Kumartaşlı, şöyle konuştu:

"Bizler bu operasyonların destekçisiyiz, nihai sonuç alına kadar bölücü hainlerin kökü kazınana kadar devam etsin bu mücadelede muhakkak içimiz yanıyor olsa da şehitlerimiz olacak Gazilerimiz olacak gerekirse bizde gider canımızı seve seve teslim ederiz şehit oluruz ama lütfen bu başlanılan mücadeleden taviz verilmeden sonuç alınmadan vaz geçilmesin. Askerimizin ve polisimizin yetkisi artırılsın vur emri verilsin verilsin ki hainler hak ettikleri cezayı çeksin."

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya da " Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünü kudretini Allah'a hamdolsun ki hem içteki hem de dıştaki hainler maşaları da gördüler" ifadelerini kullandı.

Bu ülkeye sahip çıkacaklarını belirten Özkaya, şöyle devam etti:

"Allah'a hamdolsun gazilerimiz, şehit ailelerimiz onlar bizlerin baş tacı. Osmanlı'nın kuruluş felsefesinde de var ne zamanki sen ordunu korursun ordunu savaşa götürdükten sonra şehit olanların geride kalanlarına bakarsan devletin o kadarda güçlü kalır ve kuvvetli kalır bizde bazı kanunlar ile iş istihdamını 2 ye çıkarttık. İnşallah yeni hükümet kurulduktan sonra çalışmalara devam edeceğiz."

Ziyarette, yönetim kurulu üyeleri Şemsettin Atacan, Ali Yitik, derneğin Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Sandıklı Temsilcisi Yusuf Akin de yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Kumartaşlı, Milletvekili Özkaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement