Başkan Kurt Asker Uğurlama Töreninde - Son Dakika
Yerel

Başkan Kurt Asker Uğurlama Töreninde

Başkan Kurt Asker Uğurlama Töreninde

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, 6 Mehmetçiği daha vatani görevine uğurlamak üzere askerler ve aileleri ile bir araya geldi.

27.04.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, 6 Mehmetçiği daha vatani görevine uğurlamak üzere askerler ve aileleri ile bir araya geldi.

Düzenlenen geceye Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekilli adayları Cemal Okan Yüksel, Erman Gölet ve Metin Tomsuk katıldı. Başkan Kurt, askerler, aileleri ve geceye katılanlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Başkan Kurt, Şarhöyük Mahallesinde düzenlenen asker eğlencesinde askere gidecek olanlar ile ailelerinin heyecanına ortak oldu. Türkiye'nin farklı illerinde bulunan acemi birliklerine teslim olacak 6 genci mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Kurt, sağ salim geri gelmelerini diledi. Başkan Kurt, askerler, aileleri ve geceye katılan vatandaşlarla birlikte karşılıklı kaşık havası oynamayı da ihmal etmedi.

Başkan Kurt katıldığı asker eğlencesinde yaptığı konuşmada, "Sevgili dostlar bu gün 6 gencimiz içinde onurlu ve gururlu bir gün. Biz kardeşlerimize güveniyoruz. Allah'ın izniyle sağ salim gidip dönmelerini diliyoruz. Bu genç adamların bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyoruz. Görevlerini bitirip geri gelmelerini temenni ediyoruz. Asker kardeşlerim gözünüz arkada kalmasın Vatan size aileleriniz bize emanet" dedi.

Başkan Kurt, 95/2 tertip olarak vatani görevlerini yapacak olan Emre Yurtyapan (Ankara), Gökhan Kısaağıl (İzmir), Ufuk Çimen (Samsun), Yunusemre Şahin (Çanakkale), Emin Bozkuş (İzmir) ve Harun Kaya'ya (Isparta) hayırlı tezkereler diledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kurt Asker Uğurlama Töreninde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement