Başkan Kurt İlçeleri Gezdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Kurt İlçeleri Gezdi

Başkan Kurt İlçeleri Gezdi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sivrihisar, Beylikova, Günyüzü ilçelerini ve ilçelere bağlı mahalleleri ziyaret etti.

07.05.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sivrihisar, Beylikova, Günyüzü ilçelerini ve ilçelere bağlı mahalleleri ziyaret etti.

Odunpazarı Belediyesine bağlı Kalkanlı mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi'nin kırsal bölgelerde gerçekleşen projelerini anlattı. Mahalle halkının istek ve şikayetlerini dinledi.

Gerçekleşen ziyaretlerde kırsalın sorunlarını dinleyen Başkan Kurt, tespit edilen sorunları kısa süre içerisinde çözüme kavuşturdu.

Daha önce Başkan Kurt, tarafından yapılan ziyarette Kalkanlı mahallesinin yol sorunu olduğu tespit edilerek, yol çalışmalarının yapılacağının sözü verildi. Başkan Kurt verdiği sözü yerine getirererek mahallenin yol sorununu çözdü. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı iş makinelerinin kullanıldığı çalışma kapsamında zemin düzenleme işlemini tamamlayan ekipler, düzenlenen alanlara özel yeşil malzeme sererek 4 bin 500 metre uzunluğundaki yolu kısa süre içerisinde mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

ALAMADIĞINIZ HİZMETİ BİZ VERECEĞİZ

Başkan Kazım Kurt, mahalle statüsü kazanan köylerin Odunpazarı Belediyesi için çok önemli olduğunu belirtti. Başkan Kurt, "Geçtiğimiz haftalarda bu bölgede sizleri ziyaret etmiş ve sorunlarınızın çözümüne yönelik görüş alışverişinde bulunmuştuk. Mahalle statüsünü kazanmış köyler belediyemiz için çok önemli. Bu zamana kadar hükümetten ve belediyeden hizmet alamadınız. Biz bunları biliyoruz bildiğimiz için kırsala gereken önemi verip sorunlarını, eksiklerini çözmeye çalışıyoruz. Öncelikli probleminiz yoldu. Biz yol sorunu çözeceğiz dedik çözdük. Diğer eksiklerinizi, isteklerinizi tamamlamak istiyoruz bunun için çalışıyoruz. Yol sorununu hallettik sıra diğerlerinde. Kısa süre içerisinde onları da çözeceğiz. Bize inanın, güvenin" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kurt İlçeleri Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement