Başkan Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi Üyeleri ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi Üyeleri ile Buluştu

Başkan Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi Üyeleri ile Buluştu

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu üyeleri ile bir araya geldi.

07.05.2015 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu üyeleri ile bir araya geldi.

Odunpazarı Kent Konseyi Genel Sekreteri İsmail Kumru, Çevre Çalışma Grubu Başkanı Nuray Gönen ve grup üyelerinin de bulunduğu görüşmede Başkan Kurt'a yeni kurulan grup tanıtıldı. Odunpazarı Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu, Odunpazarı bölgesinde çevre düzenlemeleri ve yerel yönetimlerin yapmış olduğu projelere destek vermek, hayata geçirilecek çevreci ve yeşil bir Odunpazarı'nı halkla bütünleştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Grup üyeleri gerçekleştirecekleri projelerde Odunpazarı Belediyesi ile ortak çalışmalar yapmak istediklerini belirttiler. Çalışma grubu ilk olarak "Çevre Parkı" projeleri olduğunu ve Çevre Parkında nasıl bir konsept uygulanacağı hakkında Başkan Kurt'a bilgi verdi.

Kurt, yaptığı ziyarette, çevrenin ve yeşil alanların korunması gerektiğinin önemine vurdu yaparak, "Yeşilin ve doğanın fazlasıyla önemli olduğu bu günlerde çevre koruması için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. İnsanların dikkatini bu yöne çekmek için çaba sarf ediyoruz. 1 ağaç bile bizim için çok önemli. Yaşamın devam edebilmesi için ihtiyaç duyduğumuz oksijeni üreten ağaçlara gereken değeri vermeliyiz. Sizin grubunuzun çevre yararı için yapacağı projelerde, etkinliklerde destek vermeye hazırız" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi Üyeleri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement