Başkan Kurt: "Sürdürülebilir Çevre Sistemi Geleceği Kurtarır" - Son Dakika
Yerel

Başkan Kurt: "Sürdürülebilir Çevre Sistemi Geleceği Kurtarır"

Başkan Kurt: "Sürdürülebilir Çevre Sistemi Geleceği Kurtarır"

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen hizmet içi eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

21.11.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen hizmet içi eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi gerçekleştirdiği hizmet içi eğitimler sayesinde hem personelini bilinçlendiriyor hem de belediye çalışmalarını daha verimli bir hale getiriyor.

Odunpazarı Belediyesi Hizmet İçi Eğitimler kapsamında son olarak BEBKA 2015 Teknik Destek programı kapsamında yürütülen "Belediyelerde Ar-Ge ve Yenilikçilik Yaklaşımıyla Sürdürülebilir Çevre Eğitimi" konulu eğitim semineri düzenledi. Odunpazarı Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen eğitime, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve personel katıldı.

"ÖNCE BİZ ÖĞRENELİM SONRA TOPLUMA ÖĞRETELİM"

Odunpazarı Belediyesi tarafından organize edilen ve Dr. İlknur Tatar, Prof. Dr. Ümran Tezcan Ün, Prof. Dr. Neşe Öztürk, Doç. Dr. Belgin Karabacakoğlu, Doç. Dr. Ebru Gökdağ tarafından verilen eğitimlerin, 25-27 Kasım tarihlerinde de devam edeceği, seminerlerin sonunda katılımcılara sertifika verileceği belirtildi. Başkan Kurt, eğitim semineri öncesinde yaptığı konuşmasında, "Çevre toplumun önem verdiği alanlardan birisi. Odunpazarı Belediyesi de çevre konusunda kendi üstüne düşeni yapmalı. Odunpazarı'nın en önemli alanlarından birisi olan temizlik ve çevre konusunda sürdürülebilir bir sistem sayesinde geleceği kurtarabiliriz. Eğitimle ilgili personelimizin her türlü alanı aşması lazım. Yeni olan her şeyi önce biz öğrenelim daha sonra biz topluma öğretelim. Odunpazarı Belediyesi katılımcı bir mantıkla yöneltilmeli, birbirimizi eleştirmeliyiz. Göreceğiniz bu eğitimin dağarcığınızda bir şeyler bırakacağına inanıyorum" dedi.

Başkan Kurt'un konuşmasının ardından Prof. Dr. Ümran Tezcan Ün, "Sürdürülebilir Çevre Yaklaşımı" konusunda eğitim verdi. Eğitim seminerleri kapsamında AB Çevre Politikası ve Türkiye'nin Çevre Uyum Statejisi, Sürdürülebilir Çevre İçin Bilinçli Toplum Kavramında Yerel Yönetimler, Çevresel Faydayla İlgili İyi Uygulama Örnekleri gibi birçok konuda eğitimler verilecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kurt: 'Sürdürülebilir Çevre Sistemi Geleceği Kurtarır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement